Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
bogingrol
üzenetére
Szia, elolvastam az utsó pár hsz-t és én is csak azt tudom mondani, hogy felejtsd el a gyemantkorongot, az csak ''parasztvakitás'' a modding klubban. Én is elég sokat daraboltam a gépem és én is a sima flexkoronghoz hasonlóval csináltam, csak persze kisebb és dremelhez való.
Nem kell félni nem kopik azért annyira, elég jól viszi ezt a vékony lemezt, ha pedig nem akarsz teljes készletet venni, keresd a kis hengeres dobozokat. Általában olyan dobozban adják, mint a filmeket ami a régi fényképezőkbe való, van benne kb 25-30 db, attól is fugg, melyik méret és melyik vastagság, mert ebből is van több. Amit a srác mondott, amin kivulrol latszanak a szálak, az az erősebb, vastagabb, tehát durvább dolgokra való, inkább egyenes vágáshoz, a másik a vékonyabb jobb a kanyarokhoz. Ja és ami fontos, párszáz forintról beszélünk! Ja igen és én sima barkácsboltban vettem, ahol lehet kapni flexkorongokat is, esetleg csavarboltban is megpróbálhatod. Sok sikert!
Egyébként nincs ebben semmi furcsa, oda is van irva a linknel amit beraktal, hogy fémnél keményeb anygokhoz, porcelan, kő, stb. Ha belegondolsz az üveget sem a fémhez való flexkoronggal vágják!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Commodore 64
- Hálózati / IP kamera
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem kell félni nem kopik azért annyira, elég jól viszi ezt a vékony lemezt, ha pedig nem akarsz teljes készletet venni, keresd a kis hengeres dobozokat. Általában olyan dobozban adják, mint a filmeket ami a régi fényképezőkbe való, van benne kb 25-30 db, attól is fugg, melyik méret és melyik vastagság, mert ebből is van több. Amit a srác mondott, amin kivulrol latszanak a szálak, az az erősebb, vastagabb, tehát durvább dolgokra való, inkább egyenes vágáshoz, a másik a vékonyabb jobb a kanyarokhoz. Ja és ami fontos, párszáz forintról beszélünk! Ja igen és én sima barkácsboltban vettem, ahol lehet kapni flexkorongokat is, esetleg csavarboltban is megpróbálhatod. Sok sikert!