- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
orionpark #1427 üzenetére
Szia!
Havi 100 ft-ért sem kell a Telenor?
A többieknek, akiknél gyors a torrent, de lassú a böngészés:
Tessék beállítani kézzel a DNS szervereket (névfeloldó szerver)!
Kettő darab van belőlük.A szolgáltatód oldalán megvan a két cím, vagy használhatsz külső, ingyenes szervert is.
Például a Google-ét: 8.8.8.8 and 8.8.4.4...és az élet megy tovább!
☺ -
7ER
aktív tag
válasz
orionpark #1427 üzenetére
Hasonlót én is tapasztaltam. Próbáltam utánajárni, nem valami nagy eredménnyel. Valamennyire hozzáértők azt mondták, hogy: Ha a modem több cellát is lát, akkor a központ ide-oda dobálja, egyik celláról a másikba a modemet -ez észlelhető is a jelentős térerő változáskor- és ilyenkor adatvesztés lép fel a kapcsolat kezdetén. Én ezt küszöböltem ki egy irányított antennával. Az antennát a legerősebb cellára lőttem be. No ennek meg az a hátránya, hogy ha a cella túlzsúfolt akkor nem tudja másik -kevésbé használt- cellára irányítani és ilyenkor forgalomtól függően kisebb-nagyobb mértékben ingadozik a letöltési sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest