- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Pár napja megint megváltozott minden, semmit sem találok. (Csak mobilról olvasok) Ennek van topicja? Vagy leírás, hogy mi hova került, honnan csaljam elő? Egyszerűen nincs desktop nézet a fórumon.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Össze kéne dobni, ügyvéddel is megvitatni egy olyan mobil adás-vételi szerződést, amit a bíróság is elfogad, vagy gyorsított eljárást engedélyez arra az esetre, ha az eladó hibájából kifolyólag a telefont a szolgáltató letiltaná. Vagy amivel a szolgáltató meggyőzhető, hogy visszakapcsolja.
Konkrétan most félek itt (és egyáltalán) iphone-t venni, mert mi van, ha az illető nem fizeti a 1x ezer forintos számláját. Vettem egy 100k Ft-os használhatatlan kütyüt? Már láttam olyan hírdetést is, amiben már eleve ilyet hírdetnek. De mivan akkor, ha vki megveszi 990Ft-ért, eladja 100k-ért, közben meg egyetlen számlát sem fizet? Ès ez a többi szolgáltató és telefonnál is így van, ha jól sejtem.
Nem csak pH!-s szempontból, hanem az egész ország szempotjából jó lenne, de ti értetek a legjobban hozzá.Gondolkoztam, hogy írok egy ilyen megvitatós Logout cikket, de inkább a profikra bíznám.
Remélem egyetértetek velem, és köszi előre is.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!