- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Az EuroQuattro vodás díjcsomag is a flotta nevén marad?
-
kano
nagyúr
válasz csacsi67 #43960 üzenetére
De legalább értelme lenne annak amit írtál és ne lenne tele helyesírási hibával....
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
oldalzseb
csendes tag
Sziasztok.
Szorri a noobságért előre is. Szeretnék lőni egy korlátlan mobilnet előfizetést és a táblázat alapján az iQpro rendelkezik jelenleg a legkedvezőbb ajánlattal. Egy dolgot nem értek csak, ha kizárólag adatforgalomra lenne szükségem, akkor csak a 4931 Ft-os netdíjat kell kifizetnem minden hónapban vagy az adatkártya oszlopban lévő havidíj is hozzájön ehhez? Nagyon köszi a választ.
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Iqpro -nak van adatmegosztó SIM-e? Tehát van egy adatkártyám, amin korlátlan internet van és szeretnék egy társ kártyát vagy nem tudom minek hívják, amin tudnék netezni ugyanennek az előfizetésnek a terhére. Ilyen létezik? -
kentucky
őstag
Van bármiféle biztosíték arra, ha beviszem az EQ-hoz a telefonszámom akkor kimenthetem valahogy, ha ne adj Isten, valami történik? Tudom, hogy nagyon stabil flotta, de azért mégis megkérdem.
Nagyon szuper a Voda Aktív L díjcsomag, de jelenlegi számom is meg megszeretném tartani.
-
4Grider
nagyúr
válasz kentucky #43980 üzenetére
Olyan számot, ami hozzád nőtt, vagy milliókat ér, nem íratunk más nevére. Akkor sem, ha vastag a mézesmadzag. Nincs ui. olyan flotta, ahonnan 100% biztonsággal visszakapod. Akkor sem, ha a flottaszerződésben az van, hogy a flotta bedőlése esetén kiteszik az előfizetéseket alap díjcsomagba. Mert azzal még nem változik meg az előfizető személye, ha pedig a flottakezelő részéről nem érsz el utána senkit, akkor nem fogod tudni az átíratását kezdeményezni.
-
RoyalAirForc
aktív tag
IQ Pro flottába tudna vki ajánlást?
-
gabor9991
őstag
válasz RoyalAirForc #43983 üzenetére
[Itt] érdeklődj
-
Dracula72
senior tag
válasz kentucky #43980 üzenetére
Biztosíték az nincs, ha "kedves" a számod akkor ne kockáztasd.
2 simes telóm van, feltöltősbe ment a saját 22 éves számom, soha nem mondanék le a tulajdonjogáról ennek a számnak.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
Vangelis
félisten
Üdv Lányok/ Srácok!
Nem volt valami infó arról, hogy a DPI tarifa változni fog esetleg. Lassan, már idejét múlt
Lehet váltani kellene... , mert már sóherek és csak 12e ft kedvezményt kaptam.. az két havi számlára volt elég.
Eddig havi 1000ft volt ami ugyanannyi... de jobb volt?!...Mire érdemes esetleg?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
DJGABI
addikt
tudom, érdeklődjek nálunk, de iqpronál ez az adatjegy létező dolog? elfogyott a havi keret, ilyenkor milyen áron meg mennyit adnak (ha adnak)?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
kano
nagyúr
válasz Vangelis #43988 üzenetére
Netet sem kaptál már?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
veterán
válasz Vangelis #43991 üzenetére
Én 400 mb-hoz kaptam még 3,5gb netet és 10.000 egyszeri kedvezményt az alapcsomaghoz. Csak azért maradtam mert nem sokat telefonálok, és a kártya az én nevemen van.
Majd jövőre felhívom őket gurítsanak még 3,5 gb netet hozzá...Más:
Az albi ahol lakok nagyon szar a wifi sokszor nem tud egy online radiót vagy egy yt videót töltés nélkül végig streamelni pedig elméletben 70 mbites... van valami jó netes csomag ami jó mindenre is és nem túl drága és nincs hűség idő? Meg kellene hozzá valami router is ami befogadja a simet, vagy elég ha a dual kártyás telóba benyomom és otthon én adok wifit mindennek? Mi a jó megoldás? A lakás az elsőn van ott a wifi router és van közöttünk egy emelet én a tetőtérben lakok. Bár kábelen feljön a net elméletben de nem próbáltam még mert a lapimon már nincs olyan csatlakozó?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest