- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kásás
tag
válasz Vangelis #13047 üzenetére
Meg a letöltés nélküli elektronikus!
Online felületen szolgáltatás megrendelése/módosítása menüben, én is csak a papíralapút meg az elektronikust letöltéssel találtam. Felhívtam őket és ott aktiválták az ingyenes elektronikust letöltés nélkül.
Most a még nem lezárt időszak részletezését is látom.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz kriptonsoft #13051 üzenetére
Azért majd várom a beszámolót 1 hónap múlva is, hogy milyen is az a flotta, és mennyit is perkáltál le érte.
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! van egy ismerősöm, aki a katolikus flottában van, de nem használja a kártyát. lett neki még jobb flottája, viszont van még rajta hűségidő, ezért fizeti. nekem adná a kártyát, viszont szeretném, ha én kapnám a számlát.
ezért kérdezném, hogy szerintetek lehet olyat, hogy az ő jelenlétében, hozzájárulásával stb. megváltoztatni az én nevemre az előfizetést?
-
ádika86
aktív tag
válasz Vangelis #13057 üzenetére
nah igen, csak 300 km-re lakik tőlünk szóval bármi problémám van, elhagyom a sim kártyám, stbstbstb ezernyi dolog, lehetetlen megoldani. de egyszer össze tudnánk hozni a találkozót és közösen besétálni a t-mobilba. ezért kéne, hogy mindenképp az én nevemen legyen :/ de egyébként lehet olyat, hogy átírni más nevére az előfizetést? csak az engedély a gond?
-
RiGS
tag
Sziasztok.
Kérhetnék egy friss dpi árlistát?
-
kazsolt
tag
válasz Today77 #13063 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni
jelenleg 2700+1700ft-ot fizetek a telenornak. (1700 az 500mb net)
27forintos a percdíjam.
Felsőoktatásban tanulok, így magánszemélyként szeretnék csatlakozni valamelyik flottához. Igényem legalább 500 mb net és olcsó percdíj, akár másodpercalapú...( a havidíj se legyen 4e felett)
Tudtok valamit ajánlani nekem? esetleg hol nézelődjek? -
MODERÁTOR
-
kazsolt
tag
válasz Viktor0610 #13065 üzenetére
Hol találom meg a kapcsolattartót vagy a tarifacsomagot,leírásokat?
köszönöm a választ! -
MODERÁTOR
válasz kazsolt #13066 üzenetére
Emlékeim szerint cekkk és harcosparej az illetékesek.
Amennyiben (már) nem, elnézést kérek tőlük/tőled!Tarifa infók: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Zeki
nagyúr
válasz szokeherceg #13068 üzenetére
Egyetértek, a t-mobile Like díjcsomag elég frankó.
-
Soma01
veterán
Én a Beta-11 flottát néztem még. Szerintem nem rossz, tekintve, hogy nincs hűség és belépési díj sem.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Egy technikai kérdésem lenne:
Magofonos előfizető vagyok. Viszont nem vagyok elégedett el akarom tőlük hozni a számom és megszüntetni velük a szerződést. Hogyan tudom ezt megtenni hogy a szám az enyém maradjon és hordozhassam?
Előre is köszi a segítéget.
üdv,
lakisoft- Árad -
-
Drenadar
veterán
válasz lakisoft #13081 üzenetére
ki kell kérned tőlük egy lemondó nyilatkozatot, amin lemondanak a számról.
és ha jó fejek és szerencséd van akkor aláírják.
Mást nem nagyon tudsz csinálni, vagyis gondolom hogy nem a te neveden van a szám, hanem a flotta közvetítő nevén. (ha te neveden van a szám vagyis te címedre jön a szolgáltatós számla stb, akkor a szolgáltatónál kérheted hogy léptessenek ki a flottából) -
Soma01
veterán
Regisztrálni kell és akkor láthatod... www.netegyesület.hu
-
-
Drenadar
veterán
válasz MADcat #13092 üzenetére
sok ember kényelmes, sok ember nem szereti a változást, illetve sok embernek "fontos" hogy megmaradjon a saját száma. Ha van szerződésed és egyoldalú szerződésmódosítás történik felbonthatod. de az nem jogosít arra hogy a számodat elvonszold tőlük.
persze kivéve ha a szerződés másképp nem rendelkezik róla.
-
MODERÁTOR
válasz Drenadar #13093 üzenetére
Értem én, ez költői kérdés volt...
Csak sírunk rívunk hogy mi mennyibbe kerül, holott sokan még arra is lusták, hogy megnézzék a bankjuknál, szolgáltatójuknál, stb. nincs-e jobb csomag, pedig ezzel mennyit lehet spórolni, főleg ha még váltanak is. Addig meg ne panaszkodjunk a "köcsög multikra".tisztelet a kivételnek
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
silentkiller
senior tag
Emlékszik még valaki arra, hogy a tavaly év elején kötött Royal flottás korlátlan vodás előfizuk (akkori teljesen korlátlan Red előfizetésnek feletek meg 2 GB nettel):
- 2 év hűséggel járnak?
- mekkora a garantált letöltési sebesség (Mbit/s)? Esetleg 21 Mbit?∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Drenadar
veterán
válasz silentkiller #13097 üzenetére
Bocsánat de ezt nem tudom szó nélkül hagyni...
garantált sávszélesség 0kbit/sec MINDEN mobilinternetnél, hiszen a GARANTÁLT az szerződésben foglalt érték, aminek MINDEN esetben működnie kell... nah most akkor értelmezd a minden esetet, és mit tudnak garantálni akkor, ha te éppen kint van a puszta közepén... és NEM, nincs olyan hogy Budapesten az egyik utcában ezt garantáljuk a másikban meg amazt.
nincs garantál érték, nem is volt, és nem is lesz mobilinternetnél, illetve ezt a garantált sávszélességet ledugnám az ember torkán aki ezt kitalálta, közvetlen a kaktusz és a sündisznó ledugása után...
De ha mutatsz egy olyan szerződést ahol van garantált érték mobilnet sávszélességre, akkor gyorsan megkötöm, majd lemegyek a nagyi pincéjébe... azt ide nekem a kötbért...
-
silentkiller
senior tag
válasz Drenadar #13098 üzenetére
Köszi, a szájkarate helyett írhattad volna, hogy hibásan fogalmaztam amit elfogadok és javítok a fogalmazáson.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy a tavaly év eleji Red korlátlan csomagban, a 2 GB-os mobilnetnek mekkora Mbit/s volt a "kínált sávszélesség letöltésnél"? Ezt kínálta a Royal is a "korlátlan csomagjában" illetve jól emlékszem arra, hogy 2 év hűséggel kötötték?
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Drenadar
veterán
válasz silentkiller #13099 üzenetére
Direkt egy bocsánattal kötöttem. Nem hibásan fogalmaztad meg, hanem sajnos fogalomzavar van, és azért reagáltam így, mert sajnos napi szinten ugyancsak sajnos munkámban is találkozom ezzel a jelenséggel.
Amúgy furcsa a kérdésed, hogy miért érdeklődsz egy több mint egy éve kötött dolog után?
Úgy tudom hogy 2 éves volt a szerződés, és LTE vagy mi, tehát igen "AKÁR" 21mega. (kíváncsi lennék hol is megy ennyivel a mobilnet...)
Ha te szerződtél velük vagy ismerősöd, egyszerűbb lenne az aláírt szerződést megnézni mit is írt alá a szerződő fél.
Megkérdezhetjük hogy ez miért fontos neked? csak mert lássuk be tényleg elég fura a kérdésed...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest