- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
hát akkor meg egy 2600+ -os sempi 12 rugóért...amúgy meg van különbség sebességre, de letöltő htpc-be nem jönne ki integrált vga-val...
mint mondtam fesz csökkentéssel MAJDNEM hozható a mobil procik fogyasztási szintje így felesleges arról a +20W-ról meg 5-8 ruppórol beszélni...amúgy zajt felesleges mondani mert pl egy zalman 7000-res borda már áll alapfeszen is egy A64-en és csak néha pörög fel...egy nagy 7700-as borda meg alapfeszes tuninghoz is elég full passzívan -teszteltem- -
gorlin
őstag
Igen,néztem én is hogy nekem a 25Wattos kell.
A kérdés csak az hogy tényleg érdemes e ezt venni ,mondjuk akár egy 3000+os tálcás 939-es venice helyett(persze akkor az alaplap is 939-es lesz)
Tudom hogy teljesítményben nem egy kategória.Engem az érdekelne hogy az egész rendszer max egy darab nagyon-nagyon-nagyon leszabályzott 80-as de inkább 92 es ventillátorról
elmenjen.
Elvileg ,bár igazából egy SilverStone házban tudnám elképzelni de nem lehetetlen.(mivel ez jobban szellőzőbnek tűnik mint egy műanyag Foxconn,)
Mivel a 2.5-ös Hdd hangtalan
Vga passzív,
chipsethűtő nincs,
Táp passzív,
A processzorhűtőre mondjuk kívülről fujja a venti a levegőt.(vagy szívja ki)
de max egy venti.Nem kettő ,nem öt
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest