- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
nekem éppen overnet van fent. nagyon nincs mit ezen állítani. szerintem hülyéknek készült. max a portokat kell kinyitni a tűzfalon (ha van) meg megadni hogy mennyi sávszélességet engedsz neki le és fel. én betettem neki 110 video fájlt a queue-ba. kb egy nap volt mire elkezdett rendesen tölteni. lassan keres forrásokat. meg valamilyen rendszerrel jegyzi hogy mennyit töltöttél fel, és annak függvényében tölthetsz le. valami olyasmi hogy ha 5K val tölt fel az ember akkor 10-tel tölthet le, ha meg 6K-val fel,12-vel le. de jó volna tudni pontosan.
Az eMule sokkal jobbnak tűnik. viszont nálam az tetü lassú. ott valami credit rendszer van (nem olyan mint a sulikban :) ). a feltöltésért járnak un. creditek, viszont letölteni is creditekért cserébe lehet. igaz a ''fizetés'' automatikusan történik. lehet hogy overnet-nél is ez a rendszer,hisz egy network-öt használnak, de mindenesetre nálam a szamár lassabb valmiért.
tehát tulképp, nálam annyi volt a megoldás, hogy türelmesen várni. aztán majd beindul.
egyébként ha valaki rendelkezik infoval hogy hogy működik ez a le és fel töltés, miért mi jár cserébe stb akkor ossza már meg pls.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest