Keresés

Aktív témák

• b.bone

senior tag

nekem éppen overnet van fent. nagyon nincs mit ezen állítani. szerintem hülyéknek készült. max a portokat kell kinyitni a tűzfalon (ha van) meg megadni hogy mennyi sávszélességet engedsz neki le és fel. én betettem neki 110 video fájlt a queue-ba. kb egy nap volt mire elkezdett rendesen tölteni. lassan keres forrásokat. meg valamilyen rendszerrel jegyzi hogy mennyit töltöttél fel, és annak függvényében tölthetsz le. valami olyasmi hogy ha 5K val tölt fel az ember akkor 10-tel tölthet le, ha meg 6K-val fel,12-vel le. de jó volna tudni pontosan.

Az eMule sokkal jobbnak tűnik. viszont nálam az tetü lassú. ott valami credit rendszer van (nem olyan mint a sulikban :) ). a feltöltésért járnak un. creditek, viszont letölteni is creditekért cserébe lehet. igaz a ''fizetés'' automatikusan történik. lehet hogy overnet-nél is ez a rendszer,hisz egy network-öt használnak, de mindenesetre nálam a szamár lassabb valmiért.

tehát tulképp, nálam annyi volt a megoldás, hogy türelmesen várni. aztán majd beindul.
    egyébként ha valaki rendelkezik infoval hogy hogy működik ez a le és fel töltés, miért mi jár cserébe stb akkor ossza már meg pls.

Aktív témák