- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
Ja igen, ez mukodik standalone csak tabletkent hasznalva, de annak nem sok ertelmet latom, mert nem aksija van, hanem a halozaton van rajta, igy nem hordozhato.
Szoval ugy meg nem hasznaltam, csak a tv-re kotve. Viszont elegge bevalt. Az egyetlen problema talan, hogy a windows store osszeomlott, nem hajlando mukodni, de ez szerintem microsoft hiba, nem az eszkoze.
Ettol fuggetlenul minden tokeletesen mukodik.
Mostanaban tobbet hasznalom a windowst, mint az androidot.
Persze nem rabeszelni akarlak, nekem bevalt, de neked kell, hogy tetsszen amit veszel.Nekem ilyenem van, ez kb. 40. Az X8 es X7 tipusok olcsobbak is.
Plusz kellett hozza egy 64 GB-os SD kartyat vennem azert, hogy legyen megfelelo tarhely, az volt meg pluszkoltseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Lexus, Toyota topik
- Nem lesz iPhone 19
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest