Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
Ja igen, ez mukodik standalone csak tabletkent hasznalva, de annak nem sok ertelmet latom, mert nem aksija van, hanem a halozaton van rajta, igy nem hordozhato.
Szoval ugy meg nem hasznaltam, csak a tv-re kotve. Viszont elegge bevalt. Az egyetlen problema talan, hogy a windows store osszeomlott, nem hajlando mukodni, de ez szerintem microsoft hiba, nem az eszkoze.
Ettol fuggetlenul minden tokeletesen mukodik.
Mostanaban tobbet hasznalom a windowst, mint az androidot.
Persze nem rabeszelni akarlak, nekem bevalt, de neked kell, hogy tetsszen amit veszel.Nekem ilyenem van, ez kb. 40. Az X8 es X7 tipusok olcsobbak is.
Plusz kellett hozza egy 64 GB-os SD kartyat vennem azert, hogy legyen megfelelo tarhely, az volt meg pluszkoltseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest