- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
Na azért mindig vannak huncutságok, hiába.
Maximálisan hálásak lehetünk, hogy sok ember próbálja javítgatni a gyári, úgy, ahogy összerakott ROM-okat.
Pár dolog feltűnt a flash-elés óta:
-Chrome alatt néha villan egy piros keret. Úgy olvastam, hogy a "strict mode"-ot kell kikapcsolni. Hát nem volt bekapcsolva, de egy oda-vissza azért ment neki. Ha ez nem segít, akkor build.props hekkelése, az tuti jó. Na ez sem segített. (gyári ROM-ban nem jött elő a hiba, így biztos, hogy utána került bele...) Megoldás: együttélni vele, vagy alternatív böngésző. Nem ez a legnagyobb baj egyébként, mert, hogy az új ROM-al, Chrome alatt szétesnek a weblapok (re-install, bárakármi nem segít) crash- Az újraindítás app-ot nagyon reklámozták, de nem csinál semmit, cserébe ha 1x rányomtam, akkor utána soha nem fog leállni, tehát kábel ki.
- Screen Scale mindig visszaáll, de arra van megoldás, csak még lusta voltam.
- Ja még annyit, hogy a KitKat splashscreen után egy darabig fekete a képernyő ami elég ijesztő, mert nem tudod, hogy mi is van...Antutu 16k-ról ~21k-ra ugrott és a videók is szebben mennek, viszont bármit csinálok nem tudok az NSA320-amról felcsatolni semmit, holott ez ment korábban. Maga a mappa elérhető, ES Explorer-ben néztem.
CIFS-Manager-t használnám, nem tudom, hogy van-e jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest