- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
Köszönöm az eddigi felvilágosítást! NEM gondoltam,hogy ekkora "háború" lesz itt. Megértem mindenkinek az érveit.Senkit nem akarok védeni de Somatom első hozzászólása, első mondata "Ilyen kérdésre csak szubjektív választ kaphatsz". Ezt a plusz információt tudomásul vettem és így kutakodtam tovább több fórumon.Mivel nem szeretnék "lutri"-ra megvenni olyat ami lehet nem is megfelelő számomra.
Direkt nem írtam melyik típusokat néztem ki mert a már elégedett vagy elégedetlen vásárlók SZUBJEKTÍV véleményére voltam kíváncsi ezügybe. Számomra hasznos volt hogy valaki megemlítette, hogy Mali GPU legyen ne AMD, illetve hogy ellenőrizzem a doboz mit tartalmaz,eddig erre senki nem figyelmeztetett!
Mivel eddig az Rikomagic MK802 típusait nézegettem, de AMD GPU-s így erről leteszek (jatítsatok ki ha nem)
Alszok még rá egyet és iMito MX1,iMito MX2,MK808 közül választok mert ezt a 2 típust ajánlották a legtöbben.Köszönöm még egyszer a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amazon Prime Video
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs