- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockair
csendes tag
válasz
Attosz75 #2523 üzenetére
Nem vállaltam garanciát. Egyik üzenetben le is írtam, hogy azoknak az infóknak a tudatában amit el mondtam neki nem vállalok visszafizetést. Viszont az az érdekes, hogy ha rossz a kártya akkor miért tette fel a hirdetést 2.-án és utána 2 nap múlva miért írt pozitív értékelést? Tegnap még írta, hogy szar a kártya de a hirdetés még elérhető amiben leirja, hogy tökéletesen működik. 2 értékelése van az egyik én vagyok a másik egy olyan termékre van ami még mindig elérhető nálam, szóval szerintem még az is kamu.
-
Rockair
csendes tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni és egyben jelenteni is egy tagot.
Kettő héttel ezelőtt eladtam egy vega 64 es vga t. A kártya nálam majdnem 1 évig mint tökéletesen és eladás előtt teszteltem több programmal is amiről van fotó.A vevő küldött egy programot, hogy azzal is teszteljem le . A teszt szépen le futott gond nélkül és ekkor kötöttük meg az üzletet végül. Másnap szem,élyesen érte jött és el vitte. Most 3.-án írtam neki, hogy ha minden rendben van akkor írjunk egy értékelést ami meg is történt, ezután el könyveltem, hogy a kártya működik és minden rendben volt. A vevő ma reggel irt egy üzenetet, hogy a kártya nem működik és adjam neki vissza a pénzét amit nem fogok meg tenni mert szerintem én korrekt voltam és nálam tökéletesen működött és még értékelést is írt. Viszont meg hirdette ugyan azt a kártyát itt, hogy tökéletesen működik és tesztelhető csak mág 50 ezerrel drágábban. Mindenről van fotó/videó. -
Rockair
csendes tag
Helló!
Olvastam amit irtál fórumon a paypal vissza fizetésről.
Meg kaptam az e-mailt 5.-én, hogy vissza kapom a pénzt és meg is jelent paypalon, hogy +27e Ft viszont még a számlámra nem érkezett meg, az kb mikor fog? És ha megjön ez a paypal számlára vagy bankkártyára jön majd meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest