Aktív témák
-
raven10011
senior tag
Hát kérlek szépen nekem még az van, amit még 2 évvel ezelött vásárolt Studio PCTV Rave kártyámhoz kaptam, a 2.5-ös verzsön, meg hozzá egy driver update, hogy XP alatt is rendesen menjen.
Ha kameráról veszek át, akkor én is a VIrtualDub-ot használom, nagyon klafa kis program, bár nem tudom, most hányas vernél tartanak? Nekem még az 1.5.2-es van meg. -
raven10011
senior tag
Ha a felvételre gondolsz akkor az attól függ (nálam legalábbis)!
Elmész a szettingzbe (CTRL+5) Ha én ott a Compression-hez MPEG 1 AVI-t állítok akkor nekem a tunerkártya tényleges felbontásával engedi CSAK a felvételt (352x240), de ha átálítom míro XL-re akkor már más felbontásokat is enged, de ha jól emléxem ez nálam soha nem működött (már régen használtam ezt a progit capture-re, mert nem tudom hogyan lehet neki megadni hogy más codec-eket is használjon) -
raven10011
senior tag
''A VirtualDubal pedig nem tudok 384*288asnal nagyobb felbontásba fölvenni, ha nagyobbra állítom lefagy, miért?''
Azért, mert hiába állítod nagyobbra a videókártyád nem támogatja, vagy igen? Ha be tudsz állítani nagyobb felbontást a felvételhez a PCTV Vision-ben akkor felejtsd el amit mondtam (MPEG 1 AVI kódolásnál!)
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Wharfedale WH 20 CENTER
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest