- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
mucso
csendes tag
Kösz mindenkinek!
Az már láttom, hogy a legközelebbi op.rendszernél nem fogom Enableden hagyni, mert gyakorlatilag semmi haszna nincs (2-3 PCI-os ezközt használok, ezekkel biztosan elboldogul alapból is).
Most meg ehetem a kefét, mert ezen kis hiba ellenére (RESET forever!) eléggé összeállt a gép.
Egyébként nagyon jó ez az nforce2-s deszka, mert jól viseli a 9,5*240-es (Core 1.8V) FSB-t is! :]
X-COM! Ne erőltesd már azt az ACPI-t!
(ezt nem hagyhattam ki)
Hi! -
steveetm
őstag
bocs, nehogy már megsértődj, csak vicceltem, tényleg fel is cserélhette volna, akkor meg most neked lett volna meg a lehetőséged egy :))
Egyébként nálma az volt anno, ha acpi-t kikapcsoltam szépen eltünt minden eszközöm a winben, és nem tudtam telepíteni míg vissza nem kapcsoltam.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Kés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest