- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Thx! Veszem...csak várni kell vele (kb jövőhét közepéig) mivel a helyette érkező gép papírügyletei még zajlanak...én mög be vok rendesen sózva!
Alfi elmegy egy szerelősrácnak, ha minden igaz! Sajna bogárkára se időm se pénzem nincs főleg így, hogy kaptam sztem egy naddon jó ajánlatot rokontól a Corsa-ra amit nem lehetett kihagyni így 5 évre le van a gond a kocsiról!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
Királyak a ventik, amit vittem mármint a 3 NoiseBlokker, de ha emlékszel filóztam hopgy vigyek-e még olyan rezgéscsillapítos gumi-t (4db-os), de beszéltük, hogy nem megy bele a házamba....El kell hogy mondjam belemegy, mármint az új Chieftec-ekbe! Pl: nekem a Bravo van és bele lehet tenni...! Most már tudod!
Na de sebaj majd megyek újra már legalább tudom hol vagytok és veszek még egy 12cm-es NoiseBlokker-t is...
Csak azt a hülye Szentendreit ne most kezdenék szétkapni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest