Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Limitált, jubileum kiadást kap a PlayStation 5 konzolcsalád
ph Az első PlayStation harminc éves évfordulóját ünnepli a japán vállalat.
-
Ingyenes az Epic Store-ban a TOEM és a The Last Stand: Aftermath
gp A jövő hét folyamán a The Spirit and the Mouse lesz az ajándék.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Ennek is eljött (pontosabban várhatóan hamarosan eljön) az ideje. Szépen híznak az alap tároló-méretek.
-
joey04
titán
változatlan áron minden plusz örömteli, de ha felára lesz annak nem örülök, mert nekem a 128 bőven elég és 1 dollárt sem ér meg a dupla tárhely számomra.
-
Garada
őstag
Jelenlegi alacsony memória árak mellett nekik kb ugyan annyiba fog kerülni a nagyobb tárhely is, de a felhasználók torkán le lehet nyomni az áremelést így könnyedén.
-
ddaydome
senior tag
Remegve várom a bemutatót a kb. 7%-os Upgrade-el és a +25%-os árral
Ja, meg majd a nagy előrelépést a Type-C-s csatival."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Dilikutya
félisten
Jó ideje nem láttam olyat, ahol a dupla tárhely indokolta volna azt a felárat, amivel többe került. Az új Honor 90, ahol kb. 20000 Ft különbség van a 8/256 és a 12/512 között, arra mondom azt, hogy az teljesen vállalható.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TamasM05
csendes tag
Szerintem mi így is úgy is érezni fogjuk, ha másért nem akkor a kiváló Euro / Forint árfolyam miatt!
-
Noukoum
veterán
Régen nem emeltek árat, ha tárhelyet is növelnek még könnyebben fogadják el a vásárlók.
Ráadásul most még a forint is erősebb mint tavaly szeptemberben, tehát legalább a magyar valuta miatt nem lesz itthon drágább mint tavaly.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
janeszgol
félisten
Ideje lenne. Tavaly nőtt a kamera megapixel száma. Oké, hogy alapból a pixel binning miatt nem annyiban tárolja a képeket, de mivel menüben kiválasztható, így csorbul az életérzés.
-
batai15
félisten
A 120hz is eljöhetne már az alap készülékekhez is.
-
aktív tag
Persze, lehet remélni, pozitív hangulatú várakozással tölteni az időt.
A 17-es azért került nálam szóba, mint potenciális telefon az adaptív 1-120 Hz bevezetésére az alap iPhone esetén, mert egy igen korai pletykát olvasva azt jósolta az illető, hogy szerinte és várhatóan még a 16-os gyártmány sem fogja ezt a funkciót megkapni.
Természetesen még roppant korai a jövő évi modellekkel kapcsolatos bármilyen _érdemi_ hír, csak ha már szembe jött a téma, gondoltam, megírom.
A “lemászó notch” esetén a szenzorszigetre gondoltál? …hát arról még ennyi pletykát sem olvastam, mint a másik dologról… -
batai15
félisten
Valószínűleg én is ekkortájt fogok benevezni iphonera,addigra öregszik ki a mostani telefonom.
Igen ,a szenzor szigetre gondoltam csak nem jutott eszembe. Bár a sima mezei notch sem zavart különösebben, mindössze tetszetős. De alapvetően megvagyok nélküle .[ Szerkesztve ]
-
ilor14
tag
Az új Macbookok megjelenésekor is emelkedtek az árak (holott jobb volt az árfolyam), amennyire gyorsan változik az árfolyam (napi 1%-ot is) biztos, hogy nem napi árfolyammal lesz számítva az új telefon. 1300 euró németországban, nálunk 570 ezer, USA-ban adó nélkül 1000 dollár.
Hírek szerint 100 dollárt drágulni fog, Németországban akkor lesz olyan 1400 euró, nálunk meg a biztonság kedvéért 630 ezer forint (450-es euróval számolva kb), de ne legyen igazam. -
Noukoum
veterán
2022. júniusában jelent meg a 13-as m2 macbook air, 1200 us dollár és 600 000 forint.
2023. júniusában jelent meg a 15-ös m2 macbook air 1300 us dollár és 630 000 forint, a 13-as m2 macbook air ára 1100 us dollárra és 530 000 forintra csökkent.Ugye a iPhone 14 pro 1000 us dolláron és 570 000 forinton nyitott, a hírek szerint 100 dollár emelés lesz. A mostani árfolyamon emeléssel együtt megáll a történet 600 000 forintnál, de lehet még kevesebb lesz mert a dollár gyengült tavalyhoz képest.
Persze messze még a szeptember, lehet itt még 400 feletti euró és dollár...
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
aktív tag
válasz BoneDragon #22 üzenetére
Nem minden iPhone jár jól a Type-C porttal
„Mindegyik iPhone 15 megkapja”[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft