- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukucs
senior tag
válasz
Di Natale #41774 üzenetére
Csak erre a felhasználásra nem lenne jobb egy Barebone srácok!?
Nekem ez volt a mostani Metis projektem előtt, csak mivel helyhez kötött, visszajött a kedvem a játékhoz...
Persze csak felmerült bennem, jó dolog az ITX is!
A 8GB ramot 2x4 be vedd szerintem, nem tudom mennyit számít, de számít!
-
Mukucs
senior tag
Igen, egyelőre erre volt keret!
Procihűtő, hátsó venti tippek jöhetnek is, ha nem veszitek tolakodásnak!
Cryorig C7.-et nézegettem anno, most is tetszik, mit gondoltok?
Asszem kialakult egy új függőség nálam, ahogy raktam össze, azon agyaltam hogy lehetne szebben elrendezni a kábeleket, variáltam vele, agyaltam.... aztán rátettem a teli oldallapot!
-
Mukucs
senior tag
Srácok, Node202 táppal vagy anélkül inkább?
Valamit olvastatok, hallottatok a gyári tápjáról? Zajos lehet!?
Ha kuka, melyik tápot vegyem bele? SF450 ről olvastam, hogy szeretnek "huncutkodni"...
-
Mukucs
senior tag
Elnéztem a topikot úgy látom!
Miért jobb a Metis a linkelteknél?!
Szerelhetőségre gondolok elsősorban.
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Valaki ismeri ezt a kuckót? Vállalható?
-
-
Mukucs
senior tag
-
Mukucs
senior tag
Köszi! Más egyéb 30k ig? Lehetőleg letisztult legyen!
-
Mukucs
senior tag
Jó reggelt!
Tudtok mondani pár házat, ami befogad egy 330mm es VGA.-t?
-
Mukucs
senior tag
Micsoda helyre csöppentem!
-
Mukucs
senior tag
Semennyit, mert valamit úgyis elba**nék!
Olyan házat keresek, amiből nem kell faragni!
Egy ilyen lap fog bele kerülni, ez fix. A proci lényegtelen, VGA ból természetesen olyat veszek, ami belefér, akár egy 1 ventis 1060, de próbálok olyat keresni, hogy "nyugodtan" belemenjen egy 2 ventis is, gondolva a későbbiekre.
Jelenleg egy CM 212 EVO hűtőm van, de ezt is hajlandó vagyok lecserélni valami kisebbre, tekintettel a nonK procimra. A táppal vagyok leginkább gondban, illik ilyen kis házba választani egy modulárisat?
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Egy Raijintek Metis Plus típusú,alakú,méretű kuckóba mennyire felel meg egy FSP Raider 550 es táp?
-
Mukucs
senior tag
Értem!
Nem gond, ha nem a legkisebb modellt ajánlod, a lényeg, hogy kicsi legyen. Az asztalon akarom tudni a gépet, az a lényeg! Ugye felrakhatom a mostani gépet is, de egyrészt nem egy bizalomgerjesztő darab, másrészt meg nagy.. jelenleg ebbe van bent az ITX lapom...
[ASUS B150I PRO Gaming/Aura]
Minimum 1060 at szeretnék majd bele, egy ilyen megfelel a Nano S be?
Brutál ez a DAN A4-SFX házikó...
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Valamerre találok ajánlott ITX házak listáját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged