- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz
Pista0001 #16986 üzenetére
Pedig a Prodigy felépítése is alkalmas egy jó kis 0 dB-es konfig megépítésére...(alsó tápos, felül perforált házikó) ...benne pl. egy 65W-os APU miniITX alaplapban, rajta egy HR-02, SSD és egy 120W-os PICO
Az én konfigom sem igazán Tempest 410-be való...de egy passzív hűtés akkor működik hatékonyan, ha a házikó ventik nélkül is jól szellőzik...szóval. a Prodigy elég sokrétű felhasználást tesz lehetővé.
-
-
Potzee
addikt
válasz
Pista0001 #16977 üzenetére
Nem a terheléssel van gond, hanem a hőleadással és a szellőzéssel. A Prodigy szerintem nem alkalmas passzív táp használatára mert a táp, mint egy polcra betéve, viszonylag zárt, szűk helyen van, ahol megreked a meleg...a passzív hűtés lényege, hogy venti nélkül is könnyen szellőzik a ház és távozik a meleg levegő, de ide ebben az esetben szükséges valamilyen házszellőztetés. Viszont a fanless tápnak csak abban az esetben van értelme, ha egyáltalán nincs mozgó alkatrész a konfigban, úgyhogy szerintem egy aktív hűtésű táp vagy - kis fogyasztású konfigok esetében - PICO PSU, ami eredményesen használható egy Prodigy-ben.
-
Potzee
addikt
Szia!
Én nagy PICO PSU / paneltáp fan vagyok, de szerintem 24/7 üzemre inkább aktív hűtésű tápot nézz!
pl.GIGABYTE GE-C420A-C2 vagy valami más minőségi cuccot az aprón.
Házak közül Codegen MX-31 A2 ár/értékben kiváló. -
Potzee
addikt
Uraim!
Nem igazán értek a panel tápokhoz...de szeretnék...
Lehet, hogy ez nem a legmegfelelőbb topic, de szerintem itt vannak a téma szakértői...Adott egy konfig:
Foxconn G31MX alaplap
Intel E2180 CPU
2x 1GB DDR2 ram
1x 7.200rpm SATA HDD
1x ODD
int.VGA/ int. hangCsak netezésre használják a szülők...
Cél, a minél halkabb működés és alacsony energia fogyasztás!Tudom használni panel táppal ezt a konfigot?
És, ha igen, melyiket ajánljátok?Hálás köszönet a válaszokért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest