- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ananász
csendes tag
válasz
Pista0001 #14658 üzenetére
A dvd-vel az a baj, hogy ritkán kell, ezért a külsőt biztos el fogom felejteni mindig magammal hordozgatni, de amikor mégis kell, biztos hogy épp nem lesz nálam, ahogy magamat ismerem
Szóval az marad benne, de az SSD tényleg jobb helyen van alatta. Legózok egy ATXre való helyet az SFXből, aztán meglátjuk mi lesz belőle, köszönöm
-
Ananász
csendes tag
válasz
canniball #14654 üzenetére
Sziasztok!
Régóta követem a topikot, de ez az első hozzászólásom (Üdv PH!
)
Egy ideje tervezem egy mini itx gép összerakását, és mostanra sikerült eljutnom odáig, hogy a házon+tápon kívül minden megvan hozzá, de a házválasztás nagyon nehezen megy.
Kettőt néztem ki, az első jelöltre itt bukkantam rá, a Realan E-X6, de nem vagyok biztos benne, hogy egy db 8centis venti elég egy ekkorka házba, valamint nem bízom a 12 centinél kisebb ventik halk működésében..
A másik (kettő) pedig a silverstone SG05/06, ezeknek pedig az ára elég húzós..
Szóval elkezdtem Sketchupban összepakolgatni, hogy kb mekkora helyen, milyen elrendezésben férnék el, az eredményről szeretném a véleményeteket kérni, mivel még soha nem csináltam ilyet, biztos nem vettem figyelembe vmit.Íme a képek: [link]
A kis hely miatt úgy gondoltam hogy a tápon és a ventiken kívüli cuccokat 'kint' lehetne összerakni, és valamilyen oldalról becsúsztatós megoldással lesz megoldva, az ssd,hdd,slim dvd a ház tetejéhez, az alaplap pedig a ház aljához rögzítve.
A kivitelezéshez alu+plexi kombót használnék, de ez remélem látszikami belemegy:
Gigabyte H77N-WIFI
Intel Core i7-2600S
MSI R7770 (dual slotos)
Corsair Vengeance 8GB
valamint egy 450es SFX tápa véleményeket/válaszokat előre is köszönöm, nyugodtan jöhet akármilyen, nem fogok megsértődni
szerk: Ez nem válasz akart lenni canniball üzenetére, véletlen nyomtam oda..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged