Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz tomic #43550 üzenetére

Mint sokunknál itt a topicban nálam is az a helyzet, hogy bőven elég 4 mag (sőt, 95%-ban 2+ht) arra amire általában használom (home office, word, excel, pdf doksik, böngészés 20-30 tab, zene, 1080p filmezés, havonta egyszer valami 5-8 évvel ezelőtti játék) az egész addig érdekes míg összerakom a konfigot.

Egyébként ha visszaállnak a proci árak a 2-3 héttel korábbira a mostani 1151v1 2mag+ht helyére jön az inteles lap és a 8400 (remélem a w7 kibírja a lap+proci cserét) napi használatra és mellette lesz egy Ryzen APU-s konfig a W10-zel ismerkedni.
    Ha utóbbin túl vagyok és belaptam a W10-et, megnézek pár játékot hogy futnak (bár úgy tippeltem a procis-topicban olvasottak alapján, hogy az én kazuár igényeinek kielégíti amit tud az apu) akkor "átköltözöm" az intel konfig pedig megy apróra.
    DE az ördög nem alszik, lehet , hogy addigra kijön a gty 1050-ek utódja és megy az intelbe és a ryzen megy a háztól;] mint írtam az építés az érdekesebb rész (viszont már legutóbb is kiütést kaptam a vevő jelöltektől...)

Új hozzászólás Aktív témák