- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conquer
csendes tag
Megtaláltam a hibát. Az sma-tnc fordító volt a ludas, egy kis házi megoldás után működik.
A wifi jelerősséget a maximális 251mw-ra állítottam be (tudom, h nem szabályos), de nem érzékelem, hogy sokkal erősebb jeleket kapnék mint a 3 ezer forintos usb stickkel. Valami beállítással lehet még segíteni?
Ha van pár perced, leírod nekem, hogy hogyan tudok valamely talált hálóhoz csatlakozni? Valami jó link is megfelel nekem, de eddig nem találtam, jó tomato-s instrukciókat.
Köszi előre is.
-
Conquer
csendes tag
Wifi antenna a tetőn, koax kábel be az ablakon, csatlakozik egy wrt54gl-be, 1-es porton hálókábellel pcbe. Ez a felállás.
Probléma: nullához közeli hálózati tudásom
Konkrét gond: nem találok egy wifi hálózatot sem, annak ellenére, hogy ha a router helyett usb wifi sticket alkalmazok akkor találok többet, bár kissé gyengék a jelek. Az usb stick helyett gondoltam veszek egy wrt54-et, hogy erősebb jeleket kapjak, stb.Leírok mindent töviről-hegyire.
A wrt54gl-en tomato firmware van. belépek a menüjébe, beállítom, hogy kliens módban fusson, szépen elmentem, restart, mutatja, hogy kliens módban van. Tools-site surveyben nyomom a refresh-t és semmit nem talál.
Miket kell beállítanom? Mert olvasgattam már sokat, de nem találok egy olyan beállítási leírást sem ami szóról-szóra leírna, hogy tomato-ban hova és mit irjak, mit állitsak be.
Ahhoz, hogy legalább a surveyben találjak hálózatot mit kell beállítanom?Pls help me!
-
Conquer
csendes tag
-
Conquer
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Linksys WRT54GL vásárlásán. Elolvastam jó pár hsz-t de nem találtam választ a kérdésemre.
Adott a ház kéményén egy 17dbi-s panel antenna, kábel be az ablakon , végén rp-sma csati.
5-10-15 megás neteket tudok vele fogni elméletileg a környékről.
Szóval erre a routerre akarom rádugni a panelantennát, aztán utp kábelen a routerből a jelet a gépembe.
Javítsatok ki, de ha így használom akkor acces pointként működik?
Remélem a cuccon sma aljzat van....
A vásárolni kivánt eszközön tomato firmware van...köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest