- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12373 üzenetére
Nagyon jó, köszönöm
Így már értem
Köszönöm a táblázatot, bár fogalmam sincs melyik oszlopot nézzem ehhez a fájlhoz: tomato-ND-1.28.5x-108-VPN.trx
-
zsozu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12371 üzenetére
Ok, köszi.
És amit 3 lépésként fölteszel a TRX fájl az mit tartalmaz? Az miért kell?
-
zsozu
csendes tag
Szia!
Köszönöm a választ, de úgy látom félreérthető voltam. Tudom mi a különbség a gyári és pl.: a tomato fw között, sőt tomato-t is használok a routeren mióta megvan. Lehet félreérthető voltam, ami most fenn van az 1.17-es az is tomato, ezt szeretném 1.28-ra frissíteni. Letöltöttem a http://www.polarcloud.com/tomato oldalról a Tomato_1_28.zip-et ezt kibontva láttam, hogy van benne néhány bin és egy trx.
Most nézem, hogy a leírás alapján a routeremhez a WRT54G_WRT54GL.bin kell a trx meg a WHR-G125, WL520GU, és a többihez.
Szóval amire kíváncsi voltam hogy mi ez a trx, de ez most megvan
Már csak azt árulja el valaki, hogy mi a különbség a sima fenti linken megtalálható tomato WRT54G_WRT54GL.bin fw között és az itt a fórumon ajánlott tomato_RAF között.
A WRT54G_WRT54GL.bin is egy costum fw, nem?
-
zsozu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12360 üzenetére
Szia!
Köszönöm, a csatorna módosítást próbáltam, de nem használt. Most a 11-esen van.
A 6-oson volt, de ott időnként megjelent egy TP-Link router és a 20dB-es jelemet is felűl múlta.
Érdekes volt az inSSIDer-ben néztem és a TP-Link jelének nem látszott a teteje. Nem értem hogyan lehetséges ez amikor a fél métere lévő notebook-om max 20dB tudott produkálniSzóval jelenleg, a 11-en van, nincs a környékén semmi, mixed mode és WPA2+AES a titkosítás.
Merre tovább?Zsolt
-
zsozu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WRT54GL routerrem (ha minden igaz v1.1) Tomato fw-el. Több éve, nem is tudom mennyi pontosan de legalább 5éve gond nélkűl teszi a dolgát. Használva is van rendesen közel 10 eszköz csatalakozik rá wifin. Viszont most úgy néz ki megadta magát. THome 20Mbit/s-es netem vam, wifi-n keresztűl egyik percben ki tudom használni a maximális sebeséget, de utánna visszaesik 10 vagy 8, de olyan is volt, hogy 2Mbit/s-re, mindeközben UTP-n hozza a maximumot. Néhány perc múlva ismét elérhető a maximum sávszélesség.
Találkozott már valaki ilyennel? Lehet ezt orvosolni, vagy vennem kell egy újat?Köszönöm,
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest