- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
colossal89 #5 üzenetére
Na kipróbáltam, és ugyanúgy visszaesett az órajel, viszont a teljesítmény jelentősen javult.
De tesztelgettem tovább:Tesztkörülmények:
IGP állandó 719MHz-re van állítva
Váltható grafikus rendszer globális beállításokban teljesítmény maximalizására van állítva
Dirt3 ultra beállításon ablak nézetben (hogy lássab az AMD system monitort) benchmark tesztet futtatvaDual graphics: Ki
vision engine-ben nagy teljesítmény: átlag 17 fps, GPU 400MHz állandóan, maxon, IGP csak zötyög
vision engine-ben energiatakarékos: átlag 13 fps, GPU 300MHz állandóan, semmit nem csinál, IGP maxonDual graphics: Be
vision engine-ben nagy teljesítmény: átlag 13 fps, GPU induláskor 975MHz, játék alatt 400MHz, maxon, IGP csak zötyög
vision engine-ben energiatakarékos: átlag 13 fps, GPU 300MHz állandóan, semmit nem csinál, IGP maxonfura eredmények. persze nem így szoktam használni, de teszthez gondolom az ilyen körülmények kellenek.
még BF3-mal szerintem kipróbálom, mivel annál fel szokott ugrani a Dual Graphics ikon. -
Titmouse09
aktív tag
válasz
colossal89 #3 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor ha felhúzom az IGP-t 720-ra (annyi a turbo boost sebessége) akkor hozzá felhúzza a dedikált GPU sebességét is? Ez jól hangzik, ki is próbálom, úgyis fent van az overdrive.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest