Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Közben történt egy kis változás, amit a "Router gondok" topicban éppen most írtam le.
"
Tegnap kis változás történt....a routeren belül feldobta, hogy van új frissítés (Tp-Link magyar régiós oldalán nem találtam, 1.0.9), ezért tettem egy próbát. Elsőre semmi változás. Ugyanúgy nem működött Auto Negotation és 1000Mbps Full Duplex módban. Természetesen volt újraindítás.Semmi máshoz nem nyúltam, csak kiszedtem az "Enable NAT" opció elől a pipát (ugyanazon a fülön vannak, mint a sebesség kiválasztása), és így próbáltam kapcsolódni. Fura mód megtette, megvolt a kapcsolat (látta a WAN porton a kábelt) csak weboldalak nem jöttek be. Ezután visszaraktam a pipát, és ismét töltötte a weboldalakat. Gondoltam hátha valami csillagállás, hogy látja a WAN porton a kábelt, ezért újraindítottan a routert, de most is működik úgy, hogy a "Internet Port Negotiation Speed Setting" beállítás Auto Negotiation-on van (eddig sem ezzel, sem 1000Mbps-vel nem működött).

"
Az 1000Mpbs opció továbbra sem megy.Ahogy látom az új tulajdonosoknak 1000Mbps-es előfizetésük van, valakinek modem is van a router előtt, nekem 100Mbps-es előfizetésem. Nem tudom, hogy ez okozhatja-e a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Gaming notebook topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 27% - GEEKOM Mini PC Intel U9-185H / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK!
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX