- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
samycool87
csendes tag
válasz
kpityu2 #103712 üzenetére
Igen, ezért is gondoltam, hogy leírom itt, mert nekem spórolt volna egy kört, ha korábban valaki próbálkozik hasonlóval és megosztja a tapasztalatát. Érdekes egyébként, hogy a tp link mennyivel nagyobb, nehezebb, masszívabb, komolyabb eszköz benyomását kelti és mégse hozza azt a teljesítményt mint az Asus. Az emeleti hálószobában a tp link képtelen volt csatlakozni, 5ghz-re, Asus azon keresztül kiprésel még magából kb. 200mbpst, bár sajnos néha megszakad a kapcsolat. Ami azért is szomorú, mert kb. pont a router felett van a szoba, lövésem sincs, hogy mi árnyékolhatja ennyire. Emelet minden más pontján betonstabil a kapcsolat.
Asus XD4-et néztem ki, azt wireless is lehet csatlakoztatni meshben? Kábeles bekötés elég strapás lenne, sőt lehet nem is tudom megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest