Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Sas madár
üzenetére
Ez nálam
Ctrl+Tab-ra pakolja a képet az aktuális ablak fejléce + az aktuális időpont szerint elnevezve, automatikusan az előre beállított formátumban és helyre. Csak ráböksz a billentyűkombinációra, és máris kész a mentés. Mondjuk ezt a legtöbb képlopó tudja, de a ShareX ingyenes jól beállítható, és tud magyarul.Drughi: Az említett FastStone Image Viewer képátméretező funkciója külön programban is elérhető, talán egy kicsivel több opcióval: FastStone Photo Resizer
-
LonGleY
veterán
válasz
Sas madár
üzenetére
Az IP-configos résszel nem kell foglalkozni, legfeljebb akor, ha otthon pl. fix belső IP címmel rendelkeznél, és nem akarnád mindig újraállítani egy máshol történő wifizés után. De alapból ha üresen maradnak, az tökéletes, ennek nem kellene a kapcsolatokat befolyásolni. A MAC-cím szűrést nem teljesen értem. Amelyik hálózathoz nem szeretnél csatlakozni, ne csatlakozz...
Nem használtam még amúgy.
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár
üzenetére
igen, közben gondolkoztam mivel volt, a hdd gyártó oldaláról is leszedhető ilyen util, de asszem ezzel volt Hard Disk Low Level Format Tool
-
leyo76
senior tag
válasz
Sas madár
üzenetére
létezik, de javítani gyakorlatilag nem tudnak, átforgatja bitenként 0-ra így tulajdonképpen minden adat törlődik még az a vírus is amit egyébként nem tudsz normál módon eltávolítani
én vírus irtásra használtam egy ismi gépén, az eredmény tökéletes lett, de egy örökké valóság volt kivárni a végét...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sas madár
üzenetére
Több ilyen is van, pl. Active@ Kill Disk, aztán a Toshibának is volt ilyen merevlemez javító progija...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

NetSetMan