Hirdetés
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
"A merevlemez particionálásakor és formázásakor az adott partíción lévő összes adat véglegesen törlődik."
Amit a MS ír, nyilván az egységsugarú júzernek szól, hogy soha nem fogja látni az adatait, ha törli a partíciót, majd újrapartícionál és formáz, mert ez az adat nem is lesz utána látható, hacsak nem használ GetDataBack-et (ami legalább részben visszaállíthat, szerencsétlen esetben nem) és/vagy adatmentő szakembert."A biztos eredményt akkor érsz el, ha a lemezfelületet, ahol a fájl helyezkedett el fizikailag törlöd, majd felül írod."
Pont ezt mondtam... Zero fill felülírja 0-kkal."[...] tehát a fájl megvan, fizikailag, de logikailag nem látható. Ezért van esély a visszaállítására."
Szerinted én nem ezt mondtam korábban?
Ezt írtam: "A formázás meg ugyebár NEM TÖRÖL. (csak logikailag)" -
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
de pontos
én is ezt fogom tenni 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt írtam: "A formázás meg ugyebár NEM TÖRÖL. (csak logikailag)"
én is ezt fogom tenni