Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Fourier-transzformáció után frekvenciatartományban megoldható egyszerűen a két jel egymásból kivonásával, majd egy inverz Fourier transzformáció, és készen is van. És ez volt az elmélet, a gyakorlat azonban sokkal csúnyább. Ha az AUB és A nem tökéletesen ugyanazokkal a beállításokkal készültek ugyanabból a forrásból B rákeverésétől eltekintve, hanem más hangerő, más felvétel, stb. akkor nem kevés játszadozást igényel, és nem biztos, hogy megfelelő minőségű lesz a végeredmény.
#40185: Fourier transformation, FFT, frequency domain a keresési kulcsszó, bár szerintem kész szoftvert nem találsz, ami tudja ezt, vagy ha mégis igen, akkor csak a sok száz dolláros árkategóriában. Először a DD2.0 jelet kell PCM-re átalakítani mindkét forrásnál, majd jön egy Fourier-transzformáció, végül az emberi beszéd frekvenciatartományát kivéve egy jelszintre hozod a két spektrumot, elvégzed a kivonást és zárásként inverz Fourier-transzformáció jön. De hogy ezzel mennyi idegesítő zajt viszel a végeredménybe, és mennyi marad meg a beszédből, azt látatlanban meg nem mondom. Ráadásul szinkronizálásnál sokszor a hangeffektek egy része is változik az eredetihez képest, mert a szinkronstúdió nem tiszta beszédsávból dolgozik.
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Nem lehet, vagy nem tudod hogy lehetne? Ha tudnám nem keresnék olyat amivel lehet.
Szinkronhangot akarok leszedni. Jelen esetben elvileg Dolby Digital 2.0, vagyis még előbb ebből kéne lehető legjobban kibontani, (ehhez se találtam még jó megoldást) és aztán kivonnám a centerből az angol 5.1 első két csatornájának hangjait összehasonlítással. Valahogy így vonnám ki a csodás videókazettán lévő alámondást is. Én is tudom, mi rajta a szöveg, és mi nem. Le tudom választani, akkor nem lehetetlen. Sőt, én már anélkül is tudom, hogy hallanám ugyanazt szöveg nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest