- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
Dluinet #14271 üzenetére
köszi.. első ránézésre pont ilyenre gondoltam!!
más: olyan program kellene amivel meg tudok adni bármelyik HDDt és véglegesen letöröl róla mindent (tehát elvileg teleírja új kódokkal)... amit találtam és bejön azzal csak meglévő mappákat lehet, konkrét hddt nem, hiába üres/vagy sem
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok olyan progit ajánlani (szép kezelőfelület, magyar se lenne rossz) amivel tudok tárolni jelszavakat, felhasználóneveket.
tehát ilyen adatbázist csinálna kb.
mert most sok ilyen adatom csak TXT filekban van beírva -
scope2007
addikt
válasz
tzsolesz #13958 üzenetére
én Format Factory programmal oldottam meg.... igen jó program és ingyenes is!
1920x1080ba vagy 1280x720ba konvertáltam én is... tömörítésnél a xvidet kell megadni, mert a divxnél elmegy a hang a videók felénél kbtöbben is írták már hogy xvidet kell használni avi alatt... (szerintem)
-
scope2007
addikt
hali!
tudtok olyan programot mondani amivel pps-ekből lehet kilopkodni képeket?
esetleg már meglévő képekből videót csinálni -
scope2007
addikt
válasz
WonderCSabo #13224 üzenetére
természetesen firefox only
hmm mégis csak rosszat írtam... mindig arra a mappához ugrik, amibe legutóbb mentettem...közben sztem le is esett a megoldás... ccleaner progi törli a bejegyzéseket.. azért áll vissza defaultra az is.. tehát megoldva úgy néz ki
-
scope2007
addikt
hali!
milyen xp-s tweaker progival lehetne azt beállítanom hogy ne a dokumentumok mappa legyen az alapértelmezett mappa.. pl.. mikor egy képet lementek [jobb egérgomb - kép mentése más néven] akkor mindig a dokumentumok vagy azon belül a képek mappát dobja fel... ezt szeretném valahogy módosítani egy másik bizonyos mappára...
előre is köszi, remélem valaki tud megoldást -
scope2007
addikt
szevasztok!
tudnátok mondani egy jó kis image to video programot?
képekből, ppskből lehetne összefűzni videót.. alá zenét betenni..ingyenes nem tudom hogy létezik-e
-
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani egy profi videó szerkesztő/effektáló programot?
fontos hogy tudja a 720 és 1080as felbontást is kezelni... avi5perces videók összefűzésére kellene, a jelenetek között lehessen beállítani finom effekteket.
mind1 hogy fizetős vagy free -
scope2007
addikt
-
scope2007
addikt
válasz
littleNorbi #12679 üzenetére
szerintem sehogy... ez olyan lenne mint mikor van egy fekete/fehér képed és színeset akarsz belőle csinálni eredeti színekkel
-
scope2007
addikt
hali!
melyik programmal lehet állítani az XPben azt, ha telepítek egy frissítést, pl .net framework vagy egyéb frissítéseket, akkor azokat a C:-ra tegye... mert most is az F: meghajtóra szemeteli a telepítési fájlokat... némelyiket törölni se lehet.. újraindítás után sem.. sőt unlocker programmal se..
-
scope2007
addikt
szevasztok!
pls valaki mondjon nekem egy nagyon jól működő FTP kliens programot... total commanderben lévő legtöbbször megszakad, azért kellene valami külön álló progi...
a lényeg gyors és jól működő legyenthx
-
scope2007
addikt
hali!
tudtok olyan ingyenes programot mondani ami a hdd tartalmát letörli végleg?
tehát teleírja valamilyen kamu adatokkal, és a végén megformázza stb stb.. -
scope2007
addikt
hali!
szerintetek melyik a legjobb letöltés vezérlő? [akár firefoxba beépülő is lehet]
-
scope2007
addikt
tudnátok ajánlani egy nagyon jó "duplicate remover" progit?
ha ingyenes, az lenne a legjobb -
scope2007
addikt
válasz
sfdrakex #11892 üzenetére
sajnos nálam nem működött jól a cfos progi... kb 1hónapja van új tonline netem.. optikai.. pirelli t-home-s modemmel.. és pár óránként bontotta a netet... modem restarttal jött csak vissza... azt hittem először hogy szolgáltatás hiba.. de amint letöröltem a cfost ismét stabil, nem szakadozik a net... tehát sajna kuka a cfosnak
-
scope2007
addikt
nem tudtok olyan programot, amivel vissza tudnám nézni hogy mikor lett lekapcsolva előzőleg a gép? teszem azt.. nem vagyok itthon.. valaki kikapcsolja a gépet, és vissza szeretném nézni mikor történt ez.... főleg kollégiumba lenne jó havernak
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani olyan progit amivel könnyen lehet konvertálni HD wmvből mondjuk AVIba?
tesóm gépe nem igazán komálja a HD felbontású wmvket.. belepörgetésnél vagy kifagy a lejátszó [wmp, vlc, bsplayer] vagy szétesik a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest