Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAtkAx
csendes tag
válasz
kellcucc #52174 üzenetére
Hát az a baj, hogy ArchiCADnél meg AutoCAD 3D-nél akadozik a jelenlegi, amit meg kinéztem annál tutira nemfélek a tervező progiktól, csak hogy azért az árért jól megfelel majd játék téren is egy ideig legalább, mert nincs pénzem csak ugy kidobálni sajnos így is pórul jártam a jelenlegivel, ezért most jól át kell gondolnom.
-
xAtkAx
csendes tag
Silvirenzo, nem pont ezekre gondoltam mert tudom, hogy nagyon durván kikészítik a gépeket, de azért gondolom low grafon még aztis elvinné, nem?: D
Am meg nem, nem legokockát fogok tervezni, de ahoz a szintü tervezéshez, amit egy építőmérnök az első 3 évben csinál, szerintem meg fog az felelni, legalábbis nagyon remélem az eddigi tapasztalataimra alapozom ezt az elképzelést..
Igazából leginkább csak arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e a gép az árát és hogy az elkövetkező 1-2 évben megfelel-e majd mondjuk az ujabb, de nem olyan durva játékok mint pl a bf4 jelentette kihívásoknak.
Köszi szépen! -
xAtkAx
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan laptopra lenne szükségem, ami jó a különböző tervező programokhoz pl: AutoCAD, illetve rendereléshez, meg néhanéha elvigye az uj játékokat, kinéztem egyet [link] , kérlek mondjatok róla véleményt, hogy bírná el vajon az uj játékokat és hogy megéri-e ez a gép az árát, ha megfelelne a szükségleteimnek
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest