- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAtkAx
csendes tag
válasz
kellcucc #52174 üzenetére
Hát az a baj, hogy ArchiCADnél meg AutoCAD 3D-nél akadozik a jelenlegi, amit meg kinéztem annál tutira nemfélek a tervező progiktól, csak hogy azért az árért jól megfelel majd játék téren is egy ideig legalább, mert nincs pénzem csak ugy kidobálni sajnos így is pórul jártam a jelenlegivel, ezért most jól át kell gondolnom.
-
xAtkAx
csendes tag
Silvirenzo, nem pont ezekre gondoltam mert tudom, hogy nagyon durván kikészítik a gépeket, de azért gondolom low grafon még aztis elvinné, nem?: D
Am meg nem, nem legokockát fogok tervezni, de ahoz a szintü tervezéshez, amit egy építőmérnök az első 3 évben csinál, szerintem meg fog az felelni, legalábbis nagyon remélem az eddigi tapasztalataimra alapozom ezt az elképzelést..
Igazából leginkább csak arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e a gép az árát és hogy az elkövetkező 1-2 évben megfelel-e majd mondjuk az ujabb, de nem olyan durva játékok mint pl a bf4 jelentette kihívásoknak.
Köszi szépen! -
xAtkAx
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan laptopra lenne szükségem, ami jó a különböző tervező programokhoz pl: AutoCAD, illetve rendereléshez, meg néhanéha elvigye az uj játékokat, kinéztem egyet [link] , kérlek mondjatok róla véleményt, hogy bírná el vajon az uj játékokat és hogy megéri-e ez a gép az árát, ha megfelelne a szükségleteimnek
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest