- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag sürgős lenne új laptopot vennem, viszont végül is januárig még tudok várni. Szerintetek várható az, hogy januárban jobb akciók, nagyobb leárazások lesznek? (Úgy próbálok okoskodni, hogy ilyentájt sokan vesznek ajándékba laptopot, ezért kevésbé kell a kereskedőknek akciókkal pörgetni az eladásokat).
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
Legkésőbb január végéig szeretnék egy új laptopot venni, ehhez kérném a tanácsotokat.
Nálam a laptop munkaeszköz is, gyakorlatilag reggeltől estig folyamatosan használom. Hordozhatóság: legfeljebb a lakáson belül, itthonról nagyon ritkán vinném el. Nem használom játékra, nem nézek rajta filmeket. Mivel nálam a gép kiesése elég nagy érvágás, ezért fontos, hogy megbízható legyen, illetve ha gáz van, akkor gyors szerviz legyen hozzá (ne külföldön szervizeljék).
Jogtiszta Windows-szal venném.
A keret: 150-200 ezer forint.
Amire gondoltam: a Dell Vostro sorozata. Amennyire utánakérdeztem, ez már átmenet a hobbi és az üzleti kategória között. Szerintem ez lehetne nekem az ideális.
Két kérdésem lenne: jól gondolom-e ezt? Még mi jöhetne szerintetek szóba?
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
használt laptopot vennék, ami alapvetően "tartalék gép" szerepet töltené be. Egy ismerősöm példája nyomán ugyanis most döbbentem rá arra, hogy a munkám miatt komoly gondban lennék, ha elromlana a laptopom, vagy akár csak szervizbe kellene küldeni.
Szempontok
- ha beüt a baj, tudja vele szövegszerkesztőt, netet használni, legyen rajta bluetooth és wifi
- nem fontos: akku idő, teljesítmény, képernyő méret, súly
- arra is használnám, hogy a havonta 1x a fontos céges és privát dolgaimat lementsem erre a gépre is, tehát emiatt a kis winchesterű netbookok kiesnek
- Windows 7
- 40 ezernél többet nem szánnék ráVan esetleg tippetek, hogy milyen gépeket lenne érdemes nézegetnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest