- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Asus X502CA notival kapcsolatban bárkinek bármi tudomása? Akksis üzemidő érdekelne.
Vagy bármelyik hasonló új vékony szériás Asus notikról? Surgős lenne, napokon belül megvenném és már csak két gép között filózok...Vagy az Asus X502 CA vagy a Lenovo G505 között filózok.
Fontos nagyon az akksis üzemidő , de az asus meg könnyű ilyesmi...Segítsetek légyszi!
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
válasz Tikakukac #58280 üzenetére
De nekem most egy Celeron B815 ös hp gépem van 2 giga rammal. Nekem nem is annyira a telljesítmény mint inkább az áramfogyasztás és akksis üzemidő és az hogy halk legyen fontos!
Az AMD A4 5000 jóval a Celeron B815 fölött van.
Az Asus meg valami Intel Pentium 1.8GHz ULV proci vagy Celeron 1007U van elvileg...
Ezt sem tudom mert mindenhol mást írnak...Szóval nem tudom! Netezős akksis üzemidő érdekel...
-
válasz Borote #58290 üzenetére
Na de a TDP sem mind1, mert a mostani notimmal igazából az a szitu hogy az akksija behalt és mivel elköltözök itthonról ezért nézelődök magamnak új gépet. Mert ez megmarad muteroméknak netezni bőven jó. De amúgy álltalánosságban csodálkozok a dolgon mert sok embert látok Asus notit venni, mégis többen szidják mint a Lenovót... Mondjuk marha jól néz ki ez az új fehér lapos desing az Asus nál. Nekem bejön, optikai meghajtóra meg nem van szükségem...
Értek a témához nagyonjól, azért érdekelne, hátha valakinek személyes tapasztala lenne velük. A HP notikkal én személyesen nagyon megvagyok elégedve... A mostani notimat lassan 2 éve használjuk és az akksija most fog kipurcanni, pedig szegény gép rengeteget ment. Mégis kinézetre mint a vadi új. Mondjuk én vigyázok a dolgaimra ez tény...
-
válasz Lalikiraly #58291 üzenetére
Nameg ott van még a két CPU vagy már inkább APU nál a különbség az Intel integrált akármi vagy a Radeon 8330. Azért valszeg nem mind1... a 2 és 4 mag vagyis 2 és 4 szál, de pl a Celeron 1007U vagy a Pentium 1.8GHz ULV 17W TPD az AMD A4 meg 15W TDP...
Meg a két gép között van egy optikai meghajtó különbség mert az Asus ban nincs a Lenovoban meg van és a Lenovo kerek 15 el drágább. Na meg mondjuk a merevlemez is pont a duplája a Lenovonak...
Az Asus szervízről meg mindent lehet hallani csak jót nem...Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz Tikakukac #58292 üzenetére
Bocsánat az akksit nem dícsértem... De nekem ez a HP 630 as gépem a harmadik a sorban ami HP.. AZ előzőek jó egy évet húztak mielőtt eladtam sértetlenül őket. Ez meg most lesz Májusban 2 éves és kegyetlen sokat megy... Hát az akksija meghal azzal meg nem tok mit tenni, de mint írtam ezen kívül a költözés miatt is szükségem van gépre. Tehát nem a minőség vagy annak bármiféle romlása miatt cserélem le. Csak túl sokat nem is akarok rászánni. Az meg a mai gépek között hogy matt kijelzős legyen majdnem álom kategória. Néha néhol van HP vagy Acer ami matt kijelzős...
-
-
válasz zolee-coul #58301 üzenetére
Az Asus ban 16 giga a Lenovoban meg 4 giga ram van?
A kijelzőméret meg szerintem inkább a 17.3 persze tudom azonos felbontás de 15.6 os méretnél nem lesznek aprók a betűk, épp a minap volt cikk a kijelzőskálázásról...
-
Sziasztok!
Adott a lehetőségem két gép közül választani.
Egyik Acer 14 coll Celeron N3350 a másik Lenovo 320 17 coll AMD E2-9000
A lenovo 15000 rel drágább, de ugye nagyobb is.
Vélemények, melyiket miért? Csak multimédiás szövegszerkesztős, netezős felgasználás...
-
-
-
Sziasztok!
Hátha lenne itt esetleg kompetens szakértő.
Huawei Matebook D15
Az első széria ugye Core i3 al jött ki és egy gyengusz BOE panellel.
Viszont a telekomnál is kapható belőle a Core i5 1135G7 es frissebb változat.
Ez jobb kijelzőt kapott?Egyébként én holnap vennék egy Matebook 14 est. I5 1135G7 270 ért van a MM ben. a telekomnál is lenne listaáron 215 ért csak nem lehet kapni. Valaki használ ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Végül 215 ért sikerült bezsákolnom egy Matebook 14 est.
i5-1135 G7
8GB Ram
512 SSD
3:2 es képarányú képernyő.Nem nagyon van saját topikja ahogy néztem hirtelen. Van itt valakinek ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest