- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
marilllyo #58229 üzenetére
Nos tudok is meg nem is. Kicsit paraszt,hogy még mindig nem jó, nem ma írtak (tunk) az EA-nek, hogy heló... na mindegy.
NVinspectorral ha belenyúlsz a driverbe akkor elméletileg meg lehet oldani. Nekem 2 restartig jó volt utána ugyanaz. Keress rá, egy NV fórumban volt szó asszem róla. De valami ragtapasz jöhetne rá, ja. -
Tikakukac
titán
válasz
marilllyo #58225 üzenetére
Nálam volt eddig 4 (vagy 5 a tököm tudja már, 3 egyszerre biztos) minden létező kiszerelésben és nem 1-2 játékot küldtem rajtuk végig, hidd el, elég jól tudom mennyire erősek és nagyon
Ha nem lett volna egyértelmű, a kollegák ilyen 740M és egyéb single kis karis dolgaira reagáltam noti fronton, nyilván az Y viszi már (mondjuk pont a BF4 volt még mindig szarul az SLI miatt beütött a képremegés, mint mindenkinél, nem tudom javították-e már az ultra beállítást driverből), de messze nem 300k-s árban gondolkoztak hanem ilyen kisiparban ott meg lehetetlen
-
Chaser
legenda
válasz
marilllyo #52305 üzenetére
Laptopvásárlás meg kedvesség?
Ha majd lesz ugyanabból a gépből több ezer darabod akkor merd bátran ajánlaniAmennyi erővel te ajánlod más meg szidja mert nála behalt, ennyi. Vannak statisztikák, vannak vélemények..vaio meg hosszú távú működés is elképzelhető, mint bárminél, ahogy a meghibásodás is. Persze hogy bírják ezek a gépek, már aThinkpadek közt is van olyan aminek alultervezett a hűtése
Itt nincs mese, dell és 5 év NBD gari, aztán él után ameddig él. Persze nem inspiron, ha normális gépet akarsz hanem latitude vagy precision. Hát nem is nagyon dobálják őket 300k-ért, de nem véletlenül. Viszont vannak erre is alternatívák.
-
Khelben
nagyúr
válasz
úgy gondolom, hogy a gyártó tisztában volt a gép hőmérsékletével és bírnia kell
Nem a processzor miatt kell aggódni, hanem hogy odaég a kezed a burkolathoz. Nekem volt G770-es lenovo-m, azon egyszerűen szar volt játszani, mert meleg volt mindenhol. Összehasonlíthatatlanul jobb az elitebook hűvös fém háza, még ha vissza is kellett vennem a grafikából a wowban
-
Tikakukac
titán
válasz
Naggggyon-nagggyon el vagy varázsolva. Te egy megbízható gépet akarsz maximális biztonságban. Na az ilyesmit, hogy Z510-y510p és ilyeneket már most felejtsd el. Vaiokat is, nem tudom mióta van náluk olyan support mint egy E6-os latinak, de addig biztosan azt sem vennék.
A gyártó meg azt szeretné ha beszarna a géped, hogy vegyél másikat, a hőmérsékletekkel tisztában van, az más kérdés, hogy nem bírják.
-
Chaser
legenda
válasz
marilllyo #52301 üzenetére
Hát az ilyeneken mást nem tudok...mi az hogy márkahű? Tények vannak. Dellnél lehet 5 év gart venni, NBD garanciája a legjobb, ennyi. Thinkpadek csúsznak lefele, garanciájuk is elég ratyi itthon jelenleg üzleti mivoltához képest, elitebookok max stagnálnak. A jó világ már rég elmúlt, tömeggyártásban tolják a business gépeket is. De mielőtt nagyon belemerülnénk azért egy összeget mondhatnál, meg talán hogy mire használnád..lásd téma összefoglaló kérdései. Nem véletlen van ott...
szerk: eastone1 Érdemes hát ha szeretsz sok pénzzel rizikózni
1 vga-val elmegyeget az, cpu órajelet win alól lehet kicsit lentebb venni, nem azon fog múlni. És akkor elég korrekt.
-
Tikakukac
titán
válasz
marilllyo #52296 üzenetére
Bevallom: jelenleg a piacon olyan gép (ami azon túl, hogy minden elromlik egyszer, minden) amit én tényleg teljes mellszélességgel bevállalnék és ideraknék az asztalomra nincs. Annyi pofont osztottak ki nekem az eddigi példaképeim, hogy egyszerűen nincs. Dellnél van support 5 év NBD garival veszel egy akármit és akkor kb. nyugton leszel. Vagy ízlés szerint TP és HP akár, mindegy.
De ez manapság merész vállalkozás. Nagyon.
-
Chaser
legenda
válasz
marilllyo #52296 üzenetére
Ilyenkor nem tudom sírjak vagy nevessek....ha neked valaki rávágja hazudok/nem ért hozzá, ennyi. gondolom van is a történetre 3-400k-d ugye? Vagy több esetleg. Amiért kapsz olyan gépet amiben van olyan hűtés hogy a benne levő hw-t lehet is használni. 5 év garis gépet vehetsz dellnél, ennyi élettartamot garantál aki ért hozzá. Többi év sok minden kérdése...csillagok állása, kicsi kínai lelkivilága, éppen felhasznált anyagok minősége, adott gyártósor állapota, még talán az imádkozó sáskák nemi élete is befolyásolja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest