Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz duckhuszar #63797 üzenetére

Ha az általánosítás mellett sarkítunk is, akkor valóban nem jutunk sehova. Ezért nem vesz senki 10 éves gépet, hanem 2-3-at. Vagy ínyencek régebbit, mert tudja, hogy az életben nem dolgozza ki a gép a hibákkal együtt sem a keretet.
    Nem, nem derül ki. De ha lekoptatom a billentyűzetet akkor sem érted meg amit mondani akarok és láttam, elemezheted a teljesítményt meg nézheted a netes teszteket halomra. Én tökre azt hittem ez normális például. Aztán egy másik gépen mintha egy másik pad lett volna, a harmadikon meg harmadik féle. És ha valakinek, akkor ez nekem tényleg biztosíték kiverős volt, pedig volt már itt ferde RJ45-ös port a csufi Delleken is, hajaj.
    A darabszám teljesen lényegtelen. Végtelen cuccot gyárthatsz manapság, megvan a technológia, ha tervezés szinten van eltúrva az egész akkor olyan mindegy. Amire ráverhetsz egy lapáttal még ha tényleg gagyin gyártatod le.

160k-ból már majdnem T430 van, T420 nagyon vastagon, T410-ből is kijön kettő és még pénzed is marad.

katt777: Azért írtam. Ha annak a konfignak elég volt, elég lesz ennek is.

Én helyedben örülnék, hogy sok Dell van szervizben. Azután, hogy 3 hónapig nem volt levonó szerviz és hal a szatyorban módon várták a messiást az emberek, én sírva fakadtam volna, ha egyáltalán szervizbe lehet vinni a gépet. Bőven jó ez így.

• Tikakukac

titán

válasz duckhuszar #63793 üzenetére

Is-is-is. Ami elég komoly gond sajnos. Csak itt különösen kiütött az, amit rühellek a mai gépekben, és kicsit felszívtam magam ami tart már egy jóideje.

Jha :DDD
    Nem nagyon érted. Tehát itt nem azzal van a baj, hogy nem azt kapod ami rá van írva, vagy kiakad a memtest esetleg lefő a hardver. Ez azok kapaszkodója, akiknek tényleg nincs mihez belőni a gépüket, tehát hiába tolod te a prime95-öt, attól még mindig nem tudod milyen lehet a másik gép másik dobozban. Erre akartam kitérni.

Mivel relatíve ritkán adnak vissza olyan gépért pénzt amit szervizzel lehet életben tartani így ez nem maradéktalanul igaz a garival kapcsolatban. Tudok olyat, aki úgy jön el már negyedjére szervizből vastagon 3 kilós értékű géppel, hogy már a munkalap aláírásánál elmondja mi kell cserélni kövi körben. Ez a poén.

Gondolhatsz te rosszat: nem érdekel senkit. Írhatod te akárhová: nem érdekel senkit. Írhatsz egy rakat másik emberrel: nem érdekel senkit. Gondolhatod, hogy nincs igazam: de ettől még nem fog változni az, hogy a Lenovo akkora pofonokat vert ki a usereknek már nem elsőre nem 1-2 géppel, hogy ihaj, mégis ugyanúgy ívesen tojja le őket. Megsúgom, a boltokat is, nem is kicsit.
    Attól kérdezném meg amúgy mit venne, aki befürcsizett Lenovo/Dell magasságban. Mert az szülne érdekes dolgokat, mondjuk alsó-közép szinten :B 22-es csapdája, welcome.

Para valóban nem kell. De ha megkérnének, hogy melyik kezemet vágjam le, én nem tudnék erre semmit mondani. Előbbi gép 2 év garis mellesleg, szóval könnyebb a döntés már emiatt is.

*senkit: olyan akármilyen entitás, ami legalább minimális szinten tudná befolyásolni a kialakult állapotot.

• Tikakukac

titán

válasz duckhuszar #63791 üzenetére

Mivel mondjuk a fos touchpad tipikusan nem oprendszer hiba így az szűrhető.

Viszont adja magát a kérdés: honnan tudod milyennek kéne lenni? 10 gépet kibontatsz a boltban? Naugye. Szóval mindegy. Én sem hittem, hogy van nem elálló 3537-es inspiron, de aztán láttam egyet.
    A minőség-ellenőrzés az a dolog, amit kifizetsz/kifizetnél. Na, most egy rendes T/X TP-t sem nagyon látni manapság, aminek ne lenne valami nevetséges baja. Így mit vársz ezektől?

• Tikakukac

titán

válasz duckhuszar #63789 üzenetére

Olyan, hogy Lenovo összeszerelő nincs, olyan van, hogy ez is ki van adva xyz bérgyártónak.

Az sem jelent semmit, hogy ki hivatalos viszonteladó. Mert oda kiválogatják röntgenen és jóson keresztül tapintásra dobozon át a jobbakat, a többi helyre rosszabbat küldenek? Ez max annyit jelent, hogy ha bajod van akkor talán jobban foglalkoznak veled.
    Saját kicsi kezecskémmel néztem össze 3 darab E531-et és nagyon vicces volt a difi köztük, pedig szerintem még egymás utániak is voltak nagykerből. Na ezért nem veszünk ipari hulladékot magyar átlagfizetés árában, főleg, ha az egy olyan termék amit egy másik sorozat dicső múltjával akarnak elsózni.

• Tikakukac

titán

válasz duckhuszar #63781 üzenetére

Nézd meg őket élőben, sajnos annyira random módon vannak ezek a gépek összerakva, hogy lutri épp mikor viszel haza egy hulladékot.

Ma ismét rájöttem, hogy mekkora ipari hulladékot vesz a jóember manapság. Szerencsétlen lassan 7 éves T60 kijelzője olyan szépen pisilgeti körbe még a mostani IPS FHD-kat, hogy öröm nézni, mikor már a fél képernyő lila a szépséges 300k-s gépeden, akkor a 40k-s kis szutyok vígan tartja a feketét. Azt a szánalmat és megvetést amit ilyenkor érzek egyszerűen nem tudom leírni. Üdv a fogyitársadalomban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés