- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Clone
aktív tag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Hajdi #137750 üzenetére
Ezen az árszinten én azt venném, amiben a legjobb teljesítmény van és leghosszabb garancia. SSD, dedikált gpu, proci. Egy Sims-hez elég egy integrált Intel gyorsító is. Nekem Intel HD4000 van jelenleg és meglepődnél mennyi minden játszható rajta. Úgy a DirectX8 szintű jártékok korrektül mennek, Dx9-nél kezdődhetnek a kompromisszumok. És a legnagyobb követelmény, amit próbáltam rajta az a Subnautica. Nos ez játszhatatlan, de elindul és képes kisajtolni 10-15 fps-t. Ami azért nem gyenge egy integrált gyorsítótól.
A kijelző TN, ami egy katasztrófa szvsz, de mit lehet tenni... Az összeszerelési minőség meg olyan, amilyen. Tabu téma ezen a szinten, ahogy olvasgatom a laptop ajánlókat. Mindegy mit veszel, mind ugyanolyan rossz.
De ahogy elnézem még 500k környékén is vadászni kell a minőségre. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Hajdi #137720 üzenetére
Mivel látványosan ignorálják a többiek ezeket az elképesztő igényeket, ezért bátorkodom ajánlani a téma összefoglalóban lévő ajánlásokat. Abból látszik, hogy az a kategória nem létezik, ami megfelel ezeknek az igényeknek.
A képszerkesztéshez IPS kijelző kell, ha a színhelyességgel legalább köszönőviszonyt szeretnénk ápolni.
Én IPS kijelzőt ennyi pénzért még egyetlen gépben sem láttam (gyorsan hozzáteszem nem sok gépet láttam).
Aztán az SSD megint egy olyan dolog, amit nem adnak oda a belépőszinten.
A játék meg egy igen tág fogalom, ami jelenthet a legújabb Call of Duty-t a legjobb grafikai részletesség mellett, meg jelenthet passziánszt is vagy Farmerama-t, stb. Előbbi kizárt ebben az árkategóriában, utóbbihoz meg igazából nem is kell dedikált vga. Az intel integrált vga-kal is el lehet lenni alacsony beállítások mellett a szerény követelményű játékokkal.
Szóval szumma szummarum a felsorolt igények és a keretösszeg közel sincs összhangban, a kettő metszete gyakorlatilag üres.
A tévedés jogát fenntartom.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest