- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
igen ezeket a netes listákat én is láttam, bár szerintem ezeket csak hasraütésszerűen adják ki..
mert hát a 450 g2 manualjaban sem említik sehol hogy lenne msata,
és sajnos az alaplapon se látom a csatlakozót amibe bele lehetne "tolni" egy msata-t..
[link]de lehet az is, hogy van olyan változat(drágább) amin van..
az "olcsóbban" ami 160E körül van - azon háát szerintem nincs.... de ne legyen igazam.. -
Dhampir
félisten
A lengyel linkeden ez nagyon ütős kép.
(#77871) masholnap
Sajnos a jelek szerint azóta csak rosszabb lett a helyzet. A Lenovo hazai képviseletének a vevőkhöz való hozzáállása, elzárkózása is már éppen eléggé bosszantó dolog.
(#77873) Tikakukac
-
spyduck
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
Nem lehet tökéletesen definiálni a különbséget, a HP sem teszi főleg mivel a 450-ből van ami "G" nélküli., így ne vedd 100%-nak amit írok.
450 esetében a G1: M-s Intel procival vannak szerelve míg a G2: U-s procival
455 esetében már nem ennyire egyszerű sajnos: G1: elvben a gyengébb 2 magos (2 modulos?) felépítésűek
G2: erősebb 4 magos (4 modulos) felépítés -
stratova
veterán
Ha az adott munkára processzor teljesítményben megfelel egy Celeron 1017U-Celeron 1037U is akkor igen. IGP-ben az AMD erősebb, kérdés mi lenne nálad a szűk keresztmetszett.
A hazai disztrit meg csókoltatom, hogy a legalapabb trinityvel kínálja azt (de max A8-4500M-mel), amit kb. A8-5550M-mel is lehet kapni tőlünk nyugatabbra. Azt mondanám attól függ miről történik a váltás. -
Tikakukac
titán
Miért ne lenne garis? bő fél éve hoztam el egy fóliás, 2 év garis példányt táskával, valami 125k-ért talán.
Aprót kell nézegetni, ha vannak jó gépek felrakva, esetleg a használt notisokat megkérdezni mikor mi jön. Egy NP300 a fasorba sincs ezekhez a gépekhez képest.alfa most is árul egy Dell E6410-t NVS grafikával, i3 procival 100k-ért, 6 hó garival. Ha prociból elég az i3 akkor ez simán állat vétel, a grafikus alrész támogatja a munkás szoftvereidet is. És olcsóbban megúszod. Nem utolsó sorban high-end gépet kapsz, az np300 belépő konzumer.
-
Tikakukac
titán
Akkor egy 8440p mondjuk apróról. Minőségérzet/ár/érték aránya olyan magas, hogy kiüti a monitor tetejét.
Ez meg az ülzeti modellek teteje, i5-el, meg amit akarsz. Ha új gép kell akkor mondjuk a G580. De ez is pudli az elitebookhoz képest.Pocok256: Ez mind szép. De mihez képest gyorsulnak a játékok? Magukhoz képest biztosan. Csak ennyi idő alatt alapból jobban megírt drivereket kap a sima megoldás, amit utána 2 reszelés múlva már szinte 100%-osra húznak. A Crysis 2-höz még reszelik a DG-t, ami dicséretes. Más kérdés, hogy kész a hivatalos, teljes élményt nyújtó driver hónapok óta. Én elismerem, hogy ez egy remek dolog, de amíg folyamatosan reszelgetni és driverezgetni kell a játékokhoz azért, hogy úgy menjenek valamikor, mint egy szimpla megoldáson alapból, vagy 1 WHQL-nyi frissítést követően, addig szkeptikus vagyok. (És ugye moddolt driverek elérhetőek notikhoz a zöldeknél is, amivel ugyanúgy lehet húzni az fps-en egy keveset.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest