- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyrius
aktív tag
válasz
namyang #53665 üzenetére
Wow szuper ha jól látom még kalibrálás és pixel garancia is van az árban!
Még egy utolsó kérdés az érintett monitorral kapcsolatban asus PB238QOlvastam ezt a PVM mentes technológiát, hogy mennyire kíméli a szemet. Néztem a fenti monitor gyári honlapját, de nem találtam ilyen jellemzőt, vagy bármi mást ami más néven erre utalna.
Ebben van bármi ami ezt a villogást esetleg csökkentené?
köszi szépen!
-
stfx
aktív tag
válasz
namyang #46580 üzenetére
Az MS Cleartype tunert probaltad? Allitolag abban belehet allitani a BGR-t. A Lagom LCD testen irtak, en nem nyomkodtam vegig, mert a winbe mar belottem a cleartypeot a P2414H-m hoz,es ez RGB-s.
-
old_artist
addikt
válasz
namyang #46580 üzenetére
Üdv!
Próbáld meg, ... pár ötlet:
- a VGA driverét default-ra állítani, s ha ez sem megoldás, akkor uninstall>install VGA driver (ne bétát!!!)
- kikapcsolni és kihúzni a szgép és a monitor táp és DP kábelét, majd először a monitor táp+DP-t bedugni, majd a szgépbe is, először (!!!) a monitort bekapcs, majd a szgépet.
- más szgép vagy VGA kártyán is kipróbálni a monitort
- újra telepíteni az op-rendszert -
zolee06
tag
válasz
namyang #45650 üzenetére
Naaa !
Ez volt a bajom a gépes tévénézésnél ! Látszik nem értek hozzáAkkor meg tudom oldani azt hogy a gép és a tv közt marad a hdmi csatlakozás ! A gép és a monitor közt meg egy DVI-HDMI átalakító kábellel meg üzemel külön a kép meg megmarad itt is meg ott is digitálisan akkor ugye jól értem ?
Mert akkor beszerzek egy ilyen kábeltAkkor tudok gépes-tv nézés közben a gépen mást csinálni nem zavarja a másik jelet ? Gondolom ezt valahol a képernyő beállításoknál kell beállítani!?
-
*Ropi*
félisten
válasz
namyang #45644 üzenetére
Igen, probléma amint látod.
Van RGB paneles változata is, olyan kell neked. Ne kérdezd, hogy miről lehet megismerni: senki sem tudja, a Dell meg nem ad ki infót. Magyarán ki kell próbálni vásárlás előtt.
Vagy használhatod ezt: egy próbát megér.
-
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
namyang #45631 üzenetére
Bizony itt a dsub kábel lesz a hunyó... nem tudom, hogy az előző monitorod esetleg crt volt-e, vagy csak nagyobb pixelméretű, de digitális monitort analóg jellel meghajtani az bizony súlyos kompromisszummal jár, ami pont a szövegolvasásnál szokott leginkább szemet szúrni. Talán ha kisebb felbontást állítasz be a monitornak, a nagyobb betűk miatt javul egy kicsit a helyzet, de az élesség nem fog javulni. A dsub csati crt-k vezérléséhez jó volt. Mostanra viszont már rég el kellett volna felejteni, lcd-hez nagyon nem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest