Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
Slownz #55412 üzenetére
A media tech cleaning foam sztem elég jó termék, de nem szabad csodát várni semmitől. 2-3X is át kell törölni a monitort mire jó lesz, mert első körben csak a nagyon finom port kenegeted, azért lesz csíkos. Ez néhány alkalom után elfogy, és akkor már foltmentesen leszárad.
Látom, hogy irtad, hogy kiesunk, az oázisos tisztító is elég jól működik, meglepően jól tisztít szerintem, de meg lehet próbálni bármilyen tisztító folyadékot. -
El Kebir
őstag
válasz
Slownz #37257 üzenetére
ha hidegindításnál vagy készenlétből nem kapcsol be rögtön a háttérvilágítás, akkor az a tápegységének hibája is lehet. (programbetöltéskor is van egy rövid kikapcsolás, amíg a vga 3d-be vált, lehet már az is betesz a tápegységnek, ha nagyon határon van)
ki kell próbálni bármilyen másik jelforrásról, azzal leszűkítheted monitorhibára a problémád.
(de nem értem, ha monitorhibára gyanakodsz, miért nem a monitorhibába témába írod írod, nehéz? túlságosan logikus? ...vagy ha szoftverhibára akkor miért nem a windows témába? ...ez még mindig nem monitorhibakereső és megoldó téma...)
-
BiP
nagyúr
válasz
Slownz #10684 üzenetére
A legnagyobb tényező a dollár/ft árfolyam. Amikor 46-47e volt, akkor 180Ft körül volt a dollár, most 215. De gondolom feltűnt, hogy minden drágult, nem csak ez a dell.
ÁFA növelés még nem lépett hatályba, így az kiesik.Loituma69: nem lassú a 8ms. De ez kb. minden 2. nap előkerül.
(#10686) Slownz: ha drágul 30Ft-ot a dollár, akkor azt minek is neveznéd?
Persze globálisan nézve nem a dollár erősödött, hanem inkább a forint gyengült. -
Zsimborgo
csendes tag
válasz
Slownz #10686 üzenetére
Hát nem tudom mi a pontos oka de én is spórolhattam volna pár ezrest ha a múlt héten rendelem de vártam hátha teszttelei valaki az újabb verziókat (de ez van sajna)
Szerintem jó választás én már alig bírok magamal úgy várom a futárt. http://www.youtube.com/watch?v=orgsSSe5HUY&feature=relmfu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest