- Fairphone 5 - majdnem örökre
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz sztara #19868 üzenetére
Grat hozzá
Én nem bírok megbarátkozni az érintőkijelzővel. Húgom vett valami LG-t, nagyon jó kis telefon, el lehet szórakozni vele, de gombok híján, gyorsba, nem hiszem hogy eltalálnám a hívó felet, vagy akár elő tudnám-e hozni gyorsan a numerikus padot....
Érdekes, főleg a két ujjas iPhone, de nekem ez már sok egy telefontól....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz tomgabor #19857 üzenetére
Én sem értem, pedig a 3120c 2"-os a 6303 pedig már 2,2"-os kijelzővel rendelkezik....
Amúgy a 3120c jobb választás (azt leszámítva hogy én megútáltam a fémet és ezért ellenzem), de az akkuról jobbakat hallottam. 6303-am is volt vagy fél napig, még sim-et se tettem bele. Viszont a vakku nagyon tetszett, bár az a 3120-ban is van. Ja és a 3120-at lehet kapni hófehérben, vagy szürkében. Sokszor megfordul a fejemben, hogy vegyek egyet, mert nagyon tetszik, pont olyan ami nekem kéne, ja és 3G-s, a 6303 meg csak EDGE, úgyhogy a net miatt is jobb neked.
Nekem is ilyen mobilnetem van csak én egy asusEEE-ben használom, szintén melóban, mert lassan minden le lesz tiltva....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Mr.Grey #18721 üzenetére
Hm.... ezek a motorolák nagyon szépek, ha nem lennék ilyen nokia-buzi tuti valami motorolám lenne. Bár ez az EM330 nem nagy eresztés. Olyan gagyinak tűnik.
Gondolhattam volna, elvégre a vodához moto passzol
Hát az ő kínálatából talán a W397....
Bár a W396 szebb.rep3at: a V8 nem fér bele a keretébe
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Mr.Grey #18716 üzenetére
Kinyithatósok közt motorola viszi a pálmát, az tuti. Főként a startac-ből kiindulva. Mondom én a nagy nokia-fan és az is melepő, hogy egy motorola után érdeklődő kollega hsz-ére válaszolok, de most ilyen kedvem van.
Mindez azért van, mert a K1-es pl nekem is nagyon tetszik, nem a kék, hanem a szürke színben.
Vagy pl a V3 nagy sláger volt. És a V3i már egész jó tudásban is.
Ezekben nem gondolkodtál? Nem írtál amúgy se árat se szolgáltatót, így nehéz segítenirep3at: gratula
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz KoRner™ #18650 üzenetére
Mekkora az összeghatár, ameddig elmennél? Mik a kitételek, mit tudjon a telefon?
Én a 2700-t használtam 2-3 hétig, teljesen meg voltam vele elégedve, leszámítva azt, hogy a napi 1-1,5 beszélgetésemmel 2 napig ketyegett az akku. Azért adtam el, mert kaptam cégest.
Ez a 10ezer forintos dolog hogy működik? Ha pl vennék egy nokia 2323-at, ami praktikummal 13k, abból lejön 10k, ergo fizetek 3k-t a telefonér? Ez kicsit gyanús nekem....
Megtaláltam:
A 10 000 forintos kedvezmény 2009.11.03. és 2010.02.01. között érvényes, 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával, kizárólag az ÁSZF-ben meghatározott új, Pannon számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program készülékkedvezmény felhasználása esetén.
A kedvezmény a lakossági akciós árlistában feltüntetett összegből kerül levonásra, nem halmozható, és más kedvezményekkel nem vonható össze.
Amennyiben az új mobilkészülék ára kevesebb, mint 10 000 forint, a készülék 0 forintért elvihető. A Pannon a különbözet értékét nem téríti meg. A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott mobilkészülék az IMEI-száma alapján azonosítható legyen, valamint a készüléket leadó előfizető a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Intruder A 6 #18533 üzenetére
Nokia 6303, sztem iszonyat szép képeket csinál. 3Mpixel + vaku. A kijelzője is nagy.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz péter007 #18494 üzenetére
samsung...... énnemtom... nem értek hozzá.... nem is láttam még sose....
A 6500 tényleg szép, de a hátlap (a fekete színűben) gagyi, zongoralakk, maszatolodó (csúszós) műanyag. A barna meg ízlések és pofonok, sztem nőies....
Mindenképpen fém teló kell?
E51?én meg lassan a "csúszóst" teszem az aláírásomba
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Kareszovics #18448 üzenetére
2330 tulajként én is ajánlani tudom csak. Az elvárt igényeidnek tökéletesen megfelel.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz szilvorium #18439 üzenetére
Ha zene, akkor 5310, de abban meg nincs wifi és nem symbian, hülye ötlet volt.
Az a baj, hogy az N szériát nem nagyon ismerem, az N73-nál leragadtam..... mármint addig követtem, utána nem, de ilyenem sose volt. E51-em viszont igen, és nagyon jó kis készülék.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz szilvorium #18437 üzenetére
E51 után gondoltam valami hasonló beütésű készüléket keresel (üzleti), ezért gondoltam az E63-ra, az N-es multimédiás széria, az 5800-ról meg csak rosszat hallottam, elég kifejletlen....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz szilvorium #18432 üzenetére
E52?
Van benne wifi és 3,5-ös jack.
Bár ráfizetni kicsit többet kéne.....Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
válasz dragonfx #18396 üzenetére
Szinte teljesen megegyezik a 2700-val + 3G.
2700-m volt pár hétig, a véleményeket a fórumjában olvashatod.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz CharlieDrop #18218 üzenetére
Az én legutolsó "szerelmem" a 8800 volt 3 éve, azóta kínlódok, mert nincs semmi ami tetszene és bejönne.
6230i-vel elvoltam egy darabig, most kaptam céges 2330c-t, jó az! Telefonálni főlegImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz CharlieDrop #18212 üzenetére
Az én 2330c-m elég kicsike. Az a baj, hogy inkább elterülnek a telefonok, minthogy picit vastagabbak, de keskenyebbek legyenek....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Én is gyorsba vettem, mert 14-ér hozzájutottam egy év hűséggel T-nél, de csalódtam. Akkor már inkább a 6300, de viszont ez gyönyörű képeket csinál.
Nekem más szempontjaim is vannak (8800 után semmi telefon ne legyen fém!!!).... úgyhogy a döntő tényező ez volt, hogy másnap el is adtam.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz band1103 #18103 üzenetére
Mit értesz http alatt?
Http alapú a wap böngészés is, így már egy mezei Nokia 3330 is tudja
Egyéb kritériumok? Ár, szolgáltató, tudás, stb?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Vodafone-kínálatból kettőt tudok ajánlani (Nokiák közül, mert a többihez nem értek), ami vakus, bár egyik se kimondott zenetelefon, és nincsenek is dedikált zenegombok:
Nokia 3120 - régebbi, de szép darab
Nokia 6303 - ez minőségi, az biztos, és 3,5-ös jack-je van
Aztán van még az 5310, ami szintén nagyon jó zenetelefon és dedikált gombjai is vannak, de vaku nincs benne.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Ezt (Nokia 3110 evolve) a telefont egyébként látta már valaki? Mikor megjelent ilyet akartam, csak a környezettudatosság miatt, de nem nagyon lehet kapni.
Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
Megjelent az Erdos 8800, amit a ferdeszeműen önkényesen 8820-nak neveztek el
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz rep3at #17838 üzenetére
Hmm... nem rossz, szép kis telefon, ha ki tudod használni.
És nem is olyan nagydarab
E61-em volt, de feleslegesnek tartottam, annyit nem pötyögök mobilról.
Most már kezdek megbékélni ezzel a 2330-al, és itt kezdek rájönni, hogy mire is való - nekem - egy TELEFON. (hát telefonálásra, de jó sokra )Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz sztara #17803 üzenetére
Nekem se volt még soha negatív tapasztalatom gsm bolttal. Anno ők beszéltek le arról is hogy a náluk árusított utángyárott előlapot megvegyem, inkább rendeljek a gyártótól eredetit és felrakják....
Vagy pl mikor 1 nap után visszavittem a samsungomat, hogy adják vissza az én kis nokiámat, mert nem tudok nélküle élni, is visszaadták, jó látták hogy kicsit őrült vagyok, de visszaadták
Azóta megfogadtam,hogy soha nem fogok nem-nokia-t venni...Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Adam86 #17730 üzenetére
5630 okostelefon, ennyi erővel vehetnél egy E51-et, kamerában nem a legjobb, viszont megjelenésben szintén viszi a pálmát és van benne wifi.
Zenéről nem tudok nyilatkozni, telefonnal még sose hallgattam, de mikor volt E51-em (abban a kemény 2 hétben) szépek voltak a csengőhangok.Vagy a régebbiek közül E65?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Adam86 #17710 üzenetére
Nokia 6300i?
Minden kritériumnak megfelel.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Igazad van, ettől tuti nem ugrik a gari.
lsd itt a szétszedéstImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Elég ratyi, de gondoltam én is a színeire, emlékeztem rá, hogy van belőle nem csak fekete, de akkor a telefon+előlap már több lenne mint 15k.
A 3120c-re is lehet venni full fehér előlapot, azzal nagyon nőcis.
Sőt pirosat isImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Nézegettem a pannon kínálatát, hát kimondottan csajos telefont nem találtam, de van pár jó 15k-ig:
Samsung C3050
Sony Ericsson k660i ez zenelejátszásban biztos jó
Nokia 3120 classic
Nokia 7100Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Sly Bp. #17645 üzenetére
Akkor én mit szóljak? Céges telefon, elvben 5k-ig ingyen beszélek, kb 8 forintos átlag percdíjakkal flottán kívül és két társkártyát köthetek, ugyanilyen percdíjakkal, csak ott a kemény 2k-s alapdíjat nekem kell fizetni
Na ezért kell nekem hosszú akkuidejű telefon, mert szinte már hozzá van nőve a fülemhezImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Protoss #17627 üzenetére
Szóval E51:
- pc usb-n felismeri driver nélkül háttértárnak és tölt (előny, ha micro usb csatija van ) ok, de nem tölt sztem- micro hcsd kárya, ez szerintem ok
- szabvány mini-jack (minimum vásárolható legyen hozzá jack átalakító), 2,5 jack
- mp3 id kezeli és legalább saját listát lehet csinálni (m3u használat előny) symbian, biztos van rá program- RDS-s FM rádió (tudom elmebeteg vagyok, de az mr2-n számot beazonosítani máshogy elég nehéz, így sem lehet mindig),
- igazából a wlan megdobogtatná a szívem (hsdpa jó ha van, de nem hiszek a mobilnetben), van
- normál kivitel, valódi gombok, szétcsúsztatható = IGEN , normál kivitel, valódi gombok
touch screen = csak óvatosan, nyitható = NEM, köszönöm volt egy kézzel szeretek telot felvenni . nem touchsreen, nem kinyithatóVagy valami XpressMusic nokia, pl 5310 ???
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest