- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
klepto
addikt
Na megvettem a progit újság mellékletként, de az a gondom, hogy telepítés után nem tudom elindítani :(
A játék indításakor kéri az 1-es cd-t. Ez eddig ok, de az a baj, hogy az 1-es cd van a meghajtóban, és a meghajtó is ezt a kötetcimkét látja. A gép viszont ragaszkodik ahoz, hogy nem az van a gépben :O
Ez szoftverhiba, és hívjam fel az újságot, vagy az oprendszer szarakodik? XPprof. van a gépen, és eddig egy progi kivételével mindent megevett. Az az egy progi szintén ugyanannak az újságnak egy korábbi számában jelent meg, a Car Tycon, ami a gépem szerint hamisítvány...
Mit tegyek ezzel a két játékkal? -
klepto
addikt
Sziasztok :)
Milyen stílusú játék az Etherlords? Mihez hasonlít stílusilag?
Azért kérdezem, mert így karácsony előtt nem vagyok valami jól eleresztve anyagilag, de most láttam egy újság mellékleteként. A klasszikus stratégiákat utálom, és nem szeretnék egy fillért sem kidobni :U
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest