- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
válasz
Peethy #16102 üzenetére
Az a baj, hogy te összekevered az értelmiségi párokat, az egyszerű mint a faék típusú emberekkel.
Referencia.Szerinted tudja némelyik egyáltalán a szó jelentését.
Már írtam, aki a gyermeke első napjait, hónapjait VGA kamerás, nyomkodós telefonnal örökíti meg, annak szerinted milyen minőségi elvárása van a lagzi fotózásra? Teszel egy keretet a fényképre egy akármilyen programmal és te vagy a szemükben a helyi Nánási Pál, mert a fókuszban még csak róla halottak mint fotósról.
-
magedla
tag
válasz
Peethy #11258 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. A videózás terén végül úgy döntöttünk, hogy majd amikor a baba miatt aktuális lesz a dolog, akkor beszerzünk egy videokamerát. Így egyelőre szinte kizárólag fényképezésre használnánk a D90-et.
A D5100-at mi is néztük a FullHD videorögzítés miatt, de ott ugye újat kellene vennünk, az pedig ilyen objektívvel 225 körül lenne, mintegy 55-tel túllépve ennek a használt D90-es csomagnak az árát. Nem nagy felár, ha azt vesszük, hogy az vadi új gép, de ennyi pénz most sajnos nincs erre a projektre.(#11259) Ijk
Azt hiszem, megfogadjuk a tanácsodat és a videózás terén hanyagoljuk majd a D90-et. Köszi a segítséget mindkettőtöknek! -
Zozzer888
addikt
válasz
Peethy #11268 üzenetére
Jajj hagyjuk már Ilonkát.Gagyi egy gép mert olyan külsőre amilyen (nem tapasztaltam kellemetlennek az 1000D fogását)
Menjen el, fogdossa meg, és ha neki nincs baja vele akkor miért ne? Az 550D is ugyan abból a műanyagból van,csak van a markolaton valami takony...(amúgy az 1000Dn is van gumírozás, az 1100ast nem tudom,de meglepődnék ha nem lenne)
A Nikonnak meg hülye helyen vannak a gombjai...nekem.De attól még nem szar, meg semmibe nézendő...
-
t_a_m_a_s
addikt
Nekem Cayman D50-eséhez volt szerencsém, jó kis váznak tartom, és a mi fontos, hogy van benne fókuszmotor. Így tudod használni vele a rendkívül jó árú 50/1,8-at.
Nemrégiben volt téma valamelyik topikban a zárcsere, talán 20-30K körüli összeget emlegettek a többiek. Az általad kiszemelt vázak kb hasonló korúak mint a D50-ed, valószínűleg hasonló mennyiségű expóval, én a saját, ismert vázamat biztosan nem cserélném le egy használt ismeretlenre, max valami fiatal vázra.
Szerintem vagy spórolj még és vegyél (D80)-D90-D3100-D5000-t, ami komolyabb előrelépés, vagy bővítsd az obiparkod. -
csakb
őstag
-
csakb
őstag
70-ből tudnál venni valami széthajtott, öreg Canont, vagy valami sokkal bénábbat, mint a D50. Nem ismerem a szervizárakat, de ha véletlenül bekrepálna a zár, szerintem még akkor is jobban jönnél ki anyagilag, mint a váltással egy hasonló állapotú gépre. A Nikonnak legalább van rendes, saját márkaszervize, a többiek meg szívhatnak a Camera kft-vel.
-
csakb
őstag
Fel tudnád sorolni, hogy mik azok az objektívek, amik a Canonnál megvannak, a Nikonnál nincsenek, és ténylegesen meg is tudnád venni őket, nem csak ábrándoznál róluk?
Az 1.8/50 D meg van már? Olcsó, jó, D50-nel megyen.
Következő lépésnek meg 1.8/85 D?
Mi a bajod a D50-nel? Mihez kellene "jobb" váz?
-
t_a_m_a_s
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged