- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
veterán
válasz
Krisz0418 #86448 üzenetére
Más kérdés, hogy a SilentiumPC Fera3 van olyan csendes és erős, sőt.. Csak olcsóbb.
De az Arctic Freezer 34 Esport is jobb, az meg fekete... És olcsóbb. A Brocken Eco Alpenfohn meg még jobb, igaz, nem fekete. Ben Nevis Advanced RGB fekete, olcsó, állítható venti világítás is.
ENERMAX ETS T-50 AXE SILENT is mehet, elfér. Én azt venném.. [link]
BQ körülbelül minden termeket felularazza, mert megveszik. Más cégek sokkal jobb ár :érték arányú cuccokat adnak. A pure rock egy kifejezetten rossz ár :érték arányú cucc. Bár BQ...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Krisz0418 #86372 üzenetére
Hát hogy nem ez lesz
Lesz RPM változás, de egyszerően ez nem olyan hangos, hogy zavarjon(persze ház függő, de egyszerűen ez egy másik dimenzió). Én egy telefonos alkalmazással (Remote System Monitor) olvasom az értékeket, hatalmas ugrásokat produkál a CPU hőmérséklet, és ezt igyekszik lekövetni a venti.De te azt írtad, hogy 155 mm fér bele. Ez 155mm.
De ha leveszed az oldalát("Jelenlegi háznál max 155 magas hűtő fér be de oldallap levan veve így bármekkora") akkor pont mindegy hogy mit szellőztetgetsz bent, a levegő arra fog menni, amerre akar(+fizika). Meg nyilván mindent hallasz. Ezzel persze halkabb lesz, de hallani fogod.
Szerk:
Nekem Aida 64, csak CPU teszten ~60°C-t ért el, de az 3600X volt, Artctic Freezer 13-al. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Krisz0418 #86369 üzenetére
Bocs, most látom, hogy a bQ házba 3*120-as megy elöl, és egy 140-es van alapból bent.
Ebbe a házba is előre raknám, elvileg itt is 120×3 hely van elöl. Merre áll a cpu venti? ha vízszintesen, akkor fújjon a hátsó házventi felé. Ha függőlegesen, akkor meg felfelé(és ha lehet, ott felnyitod a házat. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Krisz0418 #86367 üzenetére
Meg fogja oldani, elfőni nem fog, elvileg 65W a TDP-je. Nekem 3600X-en egy Arctic Freezer 13 van, míg a Vízhűtés meg nem jön.
A Ryzenek 3000 Stock ventillátorának dallamos ugrándozását viszont kis mértékben örökölni fogja, egyszerűen a kapott CPU hámérséklet-adatokból az jön ki. A BIOS-ban állítgathatod a venti grafikonját, ha zavar(ezerszer halkabb lesz, úgyhogy szeritenm nem kell hozzányúlni)
Elvileg kettő ventid van alapból, lennie kell egynek elöl is. [link] Miután mindkettő 140-es, és gondolom, ilyet rendeltél, ezért én a helyedben vagy elölre raknám a másik kettőt is(aza összesen 3 be, 1 ki), és akkor minden más lyukon a levegőkifelé megy. Elöl meg szűrve van, nem lesz poros(elméletileg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged