- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz Teasüti #5469 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az én laptopomon van usb 3.0-ás kimenet.
“Jah meg ha vékony noti írót veszel, azok általában gyengébb minőségűek, hamarabb mennek tönkre és kevésbé megbízhatók, mint a teljes méretű PC-s írók.”
A vékony noti írók alatt a laptopba szerelhető vagy a külső usb-s írókat érted? -
november
tag
“Az USB külső írók egyértelműen akkor hasznosak, ha más gépen is írni akar az ember, vagy egyszerűen csak hordozni akarja.”
Akkor ezek szerint lehet használni írásra? Mert ne értsd félre nem kötözködésből kérdezem, de nem írtad meg hogy mi a hátránya.
Egyébként otthon írnék csak lemezt. -
november
tag
Szia!
A gyenge láncszemet úgy érted hogy usb kapcsolat esetén nem biztosított az állandó írási sebesség?
Mert én korábban használtam úgy külső dvd írót hogy Sata/IDE boxban volt, laptop usb portjához csatlakoztatva és Nero DiscSpeed-el visszaellenőrizve minőségi lemezt írt.
Azért kérdezem, mert most laptopom van. -
november
tag
Sziasztok!
Archiválás céljából (elsősorban fényképek, videók, dokumentumok, segédprogramok és ritkább esetben filmek) keresek blu-ray írót és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Van különbség írásminőség szempontjából külső és belső író között? Melyik ajánlott? A Pioneer BDR-212EBK vagy a Pioneer BDR-XD07TB próbálta valaki?
2. Az írók ugyan úgy lejátsszák a gyári dvd és blu-ray filmeket?
3. A megírt lemezeket vissza lehet valahogy ellenőrizni hogy milyen minőségben írta meg? Érdemes ezzel foglalkozni? Vagy ahogy fentebb Joshi fogalmaz elég egy jó meghajtó és minőségi lemez?
4. Milyen márkájú és típusú lemezeket érdemes itthon venni a 25 és 50 gigások közül?
Hosszabb adattárolás szempontjából megbízhatóbb az M-disc vagy csak inkább marketing?
5. A Verbatim BluRay BD-R 4x (25GB) lemezről van valakinek tapasztalata?
6. Ha jól olvastam akkor lemezírásra az Imgburn ajánlott és ennek a leírásnak az alapján járjak el. Én legtöbbször fájlokat és mappákat írnék szóval akkor BDMV, CERTIFICATION lesz a mappa szerkezetem. És akkor ugyan úgy megírja és tárolja az adatokat mint amikor dvd írásnál adat lemezt szerettem volna írni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...