Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Bikkrom #220111 üzenetére

    Én is agyaltam ezeken, de én kb kétszer annyit spórolnék évente az itthon töltéssel, mint te, pedig napelemem sincs egyelőre, csak sokkal többet utazok.
    Nekünk két autónk van. Az egyikkel napi 2x25km-t ingázok fixen (+ hosszú utak is vannak hetente párszor), tehát 50km-t mindig tudnia kéne az akksinak. A másik bölcsi/ovi járatban a feleségemnél. Ez utóbbi is jó lenne akksiból, de akkor már ~10M ráfordítás lenne. Na, ez felejtős. Inkább a házat pimpelem tovább. Az ingázásra még agyalok a legjobb megoldáson, de egyelőre marad minden a régiben, mert szerencsére van mivel közlekednünk (mocsok drága üzemanyagért cserébe :DDD ). Nálunk még jön a 3. poronty is, tehát nem egyszerű a történet.
    A méret is egy necces dolog. Pl. Golf 5-ben felejtsd el, hogy az asszony beül a két gyerekülés közé. Jetta 5-ös az egyik verdánk, ami a C oszlopig egy Golf 5-ös. Egy kistáska befér az ülések közé, és az ISOFIX rögzítő pontok mindössze 2-3cm-esek, tehát nem tudod a szélek felé tolni a gyereküléseket. A V60 ilyen szempontból gondolom jobb, de nem árt letesztelni.
    Szerintem két autó kell nektek is. Kell egy egyszerűbb, olcsó fenntartású, belső égésű, nagy hátsó térrel, amivel tudtok hosszabb utakat abszolválni, és kell egy elektromos a rövidtávokra. Pl: VW Touran 1.6@102 Le + Nissan Leaf. A csillaggarázsba a belső égésű menjen egyértelműen.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák