Tényleg három színben érkezett a Nothing Phone (2a)

Csak mindhárom ugyanazon a hátlapon csoportosul, az új, limitált kiadású Phone (2a) megjelenése így még mozgalmasabb lett.

A Nothing egy hete utalgat rá, hogy új dizájnnal készülnek a Phone (2a) esetében, az előzetes pedig új színt sejtettek. A következő kedvcsináló már fel is fedte ezeket a színeket, a fehér alapon fekete pöttyök között piros, sárga és kék árnyalat is felbukkant. Csak arra nem feltétlenül gondolt senki, hogy ezek mind egyszerre kötnek ki a Glyph-interfésznek köszönhetően már így is kellően mozgalmas hátlapon.


[+]

A Phone (2a) Special Edition mindhárom színt felvonultatja a megszokott dizájnt kiegészítve, a LED segédfény piros szegélyt kapott, a kamerák kéket, a sárga pedig kis részletekkel teszi teljessé a dinamikus megjelenést, ami egyébként most az egész honlapon végigvonul. A Phone (2a) Special Edition 12/256 GB-os memóriacsomaggal választható limitált mennyiségben, 157.990 forintos áron.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Előzmények

Hirdetés