Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
jugeen
addikt
én nagykereskedésből vettem közvetlenül. most 200k körül van az ára nettóban. kinti webshoppal tuti jobban jársz. ha javasolhatom vegyél hozzá valahol nagyon jó minőségű, vastag DVI kábelt, mert amit gyárilag adnak hozzá, az egy rakás sz*r. nálam fekete képnél min den 5-6 pixel pirosan villogott. azt hittem szar a panel, de mint egy TFT gurutól megtudtam, valószinűleg kábel gond lesz. hát az volt. most a ViewSonicom kábelét használom, és a mai napig nem térek észhez a képminőségen. csak javasolni tudom! nem fogod megbánni, ha ilyet veszel.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Hisense LCD és LED TV-k
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Full HD LED Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest