Keresés

Aktív témák

• marványka

csendes tag

válasz Pompi #3 üzenetére

nekem szintén ilyen monitorom van:) Tényleg szuper a cucc, én is csak ajánlani tudom!

• Ronin_

tag

válasz Pompi #3 üzenetére

Köszi, így talán többen megnézik és írnak rá. Gondolom nem tucatjával szaladgálnak itt a grafikusok, ezért nem mindenki tájékozott a témában, de ha valakinek tapasztalata, javaslata van, azt szívesen venném. Itt a két fő ellenfél eddig a Dell és az Apple. Meg kéne nézni mindkettőnek a képét, de ez ugye nem is olyan egyszerű, mert ha nem egymás mellett tudom őket megnézni, akkor úgy nem jó, viszont olyan boltról sem tudok, ahol mindkettőt árulnák és még raktáron is lennének.

ViewSonic 24-es moncsiját is néztem, de az még 100eFt-al drágább (430 körül van most). A Dell egy érdekes márka, mivel amerikában a 24 colos monitor össz 155eFT! Nézzétek meg nyugodtan a Dell.com -on. Németországban 220eFt körül van + szállítási költség. Magyarországon 300 alatt picivel áll meg. A apple pedig legolcsóbb helyen sem volt 320eFt alatt, de ettől függetlenül hozhat olyan + képminőséget, amiért érdemes kicsit többet áldozni.

Ezeknek tudtam tegnap utánna járni. Megpróbálom majd azért meglesni élőben ezeket a készülékeket, de ha valakinek van tapasztalata, az ne tartja magában. :)

Aktív témák