Aktív témák
-
Ronin_
tag
Köszi, így talán többen megnézik és írnak rá. Gondolom nem tucatjával szaladgálnak itt a grafikusok, ezért nem mindenki tájékozott a témában, de ha valakinek tapasztalata, javaslata van, azt szívesen venném. Itt a két fő ellenfél eddig a Dell és az Apple. Meg kéne nézni mindkettőnek a képét, de ez ugye nem is olyan egyszerű, mert ha nem egymás mellett tudom őket megnézni, akkor úgy nem jó, viszont olyan boltról sem tudok, ahol mindkettőt árulnák és még raktáron is lennének.
ViewSonic 24-es moncsiját is néztem, de az még 100eFt-al drágább (430 körül van most). A Dell egy érdekes márka, mivel amerikában a 24 colos monitor össz 155eFT! Nézzétek meg nyugodtan a Dell.com -on. Németországban 220eFt körül van + szállítási költség. Magyarországon 300 alatt picivel áll meg. A apple pedig legolcsóbb helyen sem volt 320eFt alatt, de ettől függetlenül hozhat olyan + képminőséget, amiért érdemes kicsit többet áldozni.
Ezeknek tudtam tegnap utánna járni. Megpróbálom majd azért meglesni élőben ezeket a készülékeket, de ha valakinek van tapasztalata, az ne tartja magában.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Házimozi belépő szinten
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- (2db) AOC CQ32G4VE /2560x1440 / 31,5' / Ívelt /QHD/ 180 Hz/
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest