Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
hát ezzel a mindenből a legujabbat + leggyorsabbat stb. én sem értek és értettem soha 1et (mondjuk anyagi okai is vannak h csak félig legyen off a hsz
) sose volt csúcsgépem, mindig olyan volt ami elég arra amire kell... (na jó most kicsit jobb van, mert az 1,9Mhz-t már nem használom ki, max a seti, de ez gyakorlatilag majdnem ingyé volt 1G->1,9G), sőt megfogadtam h 3évig nem újitok gépet, csak ha valami besz*ik. minek? jáccani max bw, arra mág 1 500as is bőséges, netezni szintén, filmre nemtom mennyi kell, olyan 1G elég oda is sztem másra meg nem használom. akkor meg télleg minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) sose volt csúcsgépem, mindig olyan volt ami elég arra amire kell... (na jó most kicsit jobb van, mert az 1,9Mhz-t már nem használom ki, max a seti, de ez gyakorlatilag majdnem ingyé volt 1G->1,9G), sőt megfogadtam h 3évig nem újitok gépet, csak ha valami besz*ik. minek? jáccani max bw, arra mág 1 500as is bőséges, netezni szintén, filmre nemtom mennyi kell, olyan 1G elég oda is sztem másra meg nem használom. akkor meg télleg minek?