Hirdetés

Aktív témák

• Satan-Claus

senior tag

Üdv uraim. Bocsánat de bokros teendőim kicsit elszólítottak, így most szeretném megragadni az alkalmat a reagálásra (csak így költőien). :)

Kicst vissza a pedofíliához.

Talán egy kicsit hevesen reagáltam le a dolgot, de képtelen vagyok elfogadni az igazságtalanságot, és ha ezt látom, akkor mindig kihoz a sodromból. Természetesen igaza van Guess-nek amikor azt mondja, hogy a pedofilok betegek, és gyógykezelni kell őket, de ennyi erővel az adócsalok is védedkezhetnének azzal, hogy náluk az adócsalás kényszere egy mentális defektusból fakad...Gondolj bele az áldozat szerepébe, és rájössz, hogy neki teljesen mindegy, hogy miért követték el rajta az erőszakot, csak az számít, hogy megtörtént, és aki tette az bűnhődjön! (Hidd el ha esetleg a Te gyermekeddel történne ilyen, pontosan tudnád mit kell tenned...csak azt önbíráskodásnak hívják.)

Az ártatlanság védelmével pedig ott a hiba, hogy hiába tudja az égvilágon mindenki egy emberről, hogy bűnt követtet el, ha nem tudják maradéktalanul bizonyítani, akkor ő fog beperelni hamis vádolásért, becsületsértésért, stb. És ezt neki még bizonyítania sem kell, hiszen te adtad be a bíróságra a papíroikat a feljelentéssel...

Azzal viszont tényleg túloztam, hogy a pedofilok megölik az áldozataikat, de tegyük hozzá, hogy ez is jónéhányszor előfordul. A sok eltűnt kislány általában csak holtan szokott előkerülni...

Igazából azt hiszem nem lehet erről a dologról így írásban ''beszélgetni'', mivel nagyjából tudom, hogy milyen érveid lesznek az enyéim ellen, és nagyon sokáig tartana mire találnánk egy olyan pontot ahol lezárhatjuk a dolgot azzal, hogy igazából nem létezik jó megoldás. Pedig nem ez a lényeg, hanem az út ahogy odáig eljutunk...Na mindegy. Talán majd egy következő talin. :)

Aktív témák