- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalta szervizzel kapcsolatban? Tortent ugyanis, hogy az alig 3 honapos cAP - RBcAPGi-5acD2nD fogta magat es elnemult. Hiaba kap POE-n tapot, nem gyulladnak ki a LEDek, total halott. Probaltam masik kabellel, masik POE eszkozrol tapolni, de semmi. "Sajnos" (
) Alzan vasaroltam valami akcioban... Van itthon ezeknek az eszkozoknek szervize?
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, halozat frissitesi projektbe kezdtem itthon. Jelenleg kb. 30 eszkozom log a halozaton, ebbol 12 etherneten, a tobbi wifin. Mivel a wireless technologia mostanaban egesz jol fejlodik ezert gondoltam, hogy 'future-proof' megoldast keresek. Ezalatt azt ertem, hogy egy eros wifi nelkuli router kene (RB4011?) es hozza valami ajanlott AP ami lefedne a 100nm2 teglahaz es a hozza tartozo 400m2 kertet is. Az AP-t vagy hazon belul, vagy padlason helyeznem el (kozetgyapot szigeteles zavarhatja? tudom, teszteljem ki
). Merre induljak el? Az RB4011 kiszolgalna a kovetkezo 5 evre? Az AP-t meg igeny szerint cserelgetnem a jovoben, de most mi az ajalott AP? Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged