- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joekajoeka
tag
Sziasztok,
Hasznalom sokat a telefonomrol a VPN kapcsolatot a mikrotik routeromhoz, minden jol mukodik viszont a logba eleg sok probalkozast latok, hogy mas is szeretne hasznalni
.
Bealitottam a port knock-ot. Ez is jol mukodik nekem: knock > l2tp VPN > es bent is vagyok.
Na de itt most nem vagyok en tisztaba: hogyha kitalajak a knocking-ot akkor teljes hozzaferes van a routerhoz/halozhathoz vagy a tobbi tuzfal szabalyok meg sorban lefele ervenyesek?
Javitottam a biztonsagon igy vagy inkabb rosszat csinaltam? -
joekajoeka
tag
válasz
Adamo_sx #10339 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást!
Ertem, hogy amit felsoroltal peldanak az mit fog eredmenyezni, hogy 3 vagy 2 probalkozas utan automatikousan fekete listara kerul az IP cim amirol probalkoznak.
Csak azt nem tudom ezeket en, hogyan hozzam letre a Terminalba vagy a Firewall ablaknal egyenkent.
Probalkozom, jo dolog a "safe mode" log-out minden nullazodik igy lehet nyugodtan tesztelgetni. -
joekajoeka
tag
Sziasztok,
Vasaroltam egy RB750Gr3-at, volna par kerdesem ez az elso mikrotikem, de kezdek egy egyszeruvel.
Hogyan jobb konfiguralni az RB750Gr3 portokat, a quick sett-bol automatan bridge modba kerulnek a portok vagy inkabb ne hasznaljam a quick settet es konfiguraljam switch modba a routert?Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- EAFC 25
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest